21 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΘΥΜΙΟΥ ΣΩΚΟΥ

 Στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τη θέση του αιρετού περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας προχώρησε σήμερα το μεσημέρι(Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014) ο Θύμιος Σώκος στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στο Αγρίνιο.
Ο κ.Σώκος χαρακτηρίζοντας την αυτοδιοίκηση,την οποία υπηρέτησε πολλά χρόνια, ως «ιερή δημοκρατική κατάκτηση του λαού για αυτοδιαχείριση και αμεσότητα» επεσήμανε ότι η υποψηφιότητά του στις περιφερειακές εκλογές έχει ως μοναδική φιλοδοξία να υπηρετήσει τους πολίτες της περιφέρειας της Δυτικής Ελλάδας και να υπερασπιστεί την αξιοπρέπειά τους,λέγοντας αλήθειες που κανείς δεν τολμά να πει,όπως εξάλλου το έπραξε στην πολύετη πορεία του στην αυτοδιοίκηση.
Όπως ανέφερε στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο κ.Σώκος η υποψηφιότητά του είναι ανεξάρτητη και του έκανε μεγάλη τιμή να εκφράσει στήριξη στο πρόσωπό του η ΔΗΜ.ΑΡ και ο αρχηγός της Φώτης Κουβέλης.
«Δεν είμαι υποψήφιος της ΔΗΜ.ΑΡ. αλλά με τιμά που με στηρίζει.Είμαι ανοιχτός στη συνεργασία κάθε συλλογικού φορέα που επιδιώκει το καλύτερο για την περιφέρεια αλλά και σε κάθε πολίτη που θέλει να είναι ενεργός» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο υποψήφιος περιφερειαρχής Δυτικής Ελλάδας τόνισε ότι πρέπει να χτίσουμε πάνω στις δυνατότητες που έχει κάθε περιφερειακή ενότητα,επισημαίνοντας την ανάγκη αξιοποίησης στο μέγιστο βαθμό των συγκριτικών πλεονεκτημάτων κάθε περιοχής προκειμένου να υπάρξει ανάπτυξη.
Κλείνοντας την ομιλία του ο κ.Σώκος υπογράμμισε ότι ο συνδυασμός του»δε θα είναι του στείρου όχι αλλά της πρότασης και της πρόσθεσης.
Να σημειωθεί τέλος ότι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο κ.Σώκος θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του στην Αχαϊα και στην Ηλεία.

ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου