22 Φεβρουαρίου 2014

Γέφυρες στο κόσμο: Προσφέρουν έργο εθελοντισμού και πολιτισμού στην Βόνιτσα

 Τις τελευταίες μέρες, εξελίσσεται ένα κλίμα ενάντια στις εθελοντικές οργανώσεις, με αφορμή συγκεκριμένα περιστατικά κακής συμπεριφοράς, αλλά και νοσηρής διαπλοκής κάποιων από αυτές.

Μέσα σε αυτό το ισοπεδωτικό κλίμα έχει εξαπολυθεί τις τελευταίες μέρες μια άνευ προηγουμένου επίθεση κατά του συλλόγου «Γέφυρες στο κόσμο» που δραστηριοποιείται στη Βόνιτσα και προσφέρει πολύ καλό και σημαντικό έργο με απόλυτη διαφάνεια.
Οι «Γέφυρες στο κόσμο» έχουν να παρουσιάσουν κοινωνικό και πολιτιστικό έργο που σέβεται τις έννοιες του Εθελοντισμού, του αλτρουισμού, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς.
Ο Σύλλογος από την ημέρα της δημιουργίας του αποτελεί ένα κύτταρο πολιτισμού, πανελλήνιας και ευρωπαϊκής εμβέλειας, άνοιξε μια νέα ελπιδοφόρα πορεία για την Βόνιτσα στον τομέα του πολιτισμού και συμβάλλει καταλυτικά στην ανάδειξη του τόπου μας.
Αποτέλεσμα των δράσεων του, είναι ο πολιτισμός και η τέχνη να είναι οι ιερές γέφυρες που ενώνουν τους ανθρώπους μέσα από την κοινή αναζήτηση της ωραιότητας και της αρμονίας.
Ο πρόεδρος και υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Νίκος Λιάπης σε δήλωση του, που έκανε προ διήμερου, τόνισε:
«Διατελώ μέχρι σήμερα πρόεδρος του σωματείου «Γέφυρες στον Κόσμο», που είναι ένα σωματείο, προφανώς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ασχολείται κυρίως με το θεσμό της αδελφοποίησης της πόλης της Βόνιτσας, με τρείς ευρωπαϊκές πόλεις.
Πέραν των ανωτέρω, η δραστηριότητα του σωματείου είναι ευρύτερα πολιτιστική, με προβολές ταινιών, διοργάνωση συναυλιών και άλλων εκδηλώσεων κοινωνικού ενδιαφέροντος.
Ο σύλλογος έχει επταμελές ενεργό διοικητικό συμβούλιο και εξελεγκτική επιτροπή, που εκλέχθηκαν μετά από εκλογική διαδικασία που έλαβε χώρα δημόσια και με τη συμμετοχή δεκάδων ατόμων – μελών του συλλόγου. Τα έσοδα και τα έξοδά μας είναι απολύτως διαφανή και ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα στον οποιονδήποτε».
Να επισημάνουμε ότι το σωματείο είναι εξαιρετικό που παράγει πολύ καλό έργο και γι αυτό θα πρέπει όλοι μαζί να φροντίσουμε να μην κάψουμε μαζί με τα ξερά και τα χλωρά.
Τέλος να τονίσουμε ότι θεωρούμε τιμητικό και εύλογο να είναι υποψήφιος δήμαρχος ο πρόεδρος από τις Γέφυρες Νίκος Λιάπης που αποτελεί το πιο ελπιδοφόρο κομμάτι της κοινωνίας μας αφού η προσφορά του στον πολιτισμό και στα κοινά είναι πολύ μεγάλη….

ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ

ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου