16 Φεβρουαρίου 2014

ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Κ. ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

Διάβασα με έκπληξη την πρωτοφανή για τα πολιτικά δεδομένα ανακοίνωση-πρόσκληση για σοβαρή διαβούλευση μέσω του διαδικτύου, των ενδιαφερομένων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και Δημάρχων κι αυτό επειδή κάποιος φίλος-συνδημότης έτυχε να το διαβάσει και να με ενημερώσει γι’ αυτή την ανάρτηση.
Δεν θα σχολιάσω το ύφος με το οποίο απευθύνεστε σε συνυποψήφιους σας ούτε τον τρόπο που επιλέξατε να μας ενημερώσετε, θα σας πω μόνο ότι ακόμα κι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όταν καλεί σε διαβούλευση τους πολιτικούς αρχηγούς φροντίζει πρώτα να τους ενημερώσει και να συμφωνήσουν όλοι μαζί για την ατζέντα της συζήτησης και για τον χρόνο που θα γίνει. Κατανοώ τον πανικό και την σύγχυση σου αλλά δεν θα ακολουθήσω την προχειρότητα των επιλογών σου.
Η έλλειψη σεβασμού προς τους αντιπάλους σου καθώς κι η θεματολογία της συζήτησης που μόνος σου αποφάσισες αναδεικνύει την προχειρότητα της προτάσεως σου που εκ των πραγμάτων θα οδηγήσει σε άσκοπες αντεγκλήσεις και χρονοβόρες συζητήσεις που μοιραία θα γελοιοποιούσαν την διαδικασία. Δεν έχουμε ως σκοπό σε καμία περίπτωση να συμβάλλουμε σε διακωμώδηση διαδικασιών που αφορούν το μέλλον του τόπου και των παιδιών μας.
Εγώ κι η δημοτική ομάδα μου κ. Φερεντίνε τα χρόνια αυτά που ο λαός μας έστειλε στην αντιπολίτευση, κάναμε την αυτοκριτική μας. Συζητάμε κι αφουγκραζόμαστε καθημερινά τα προβλήματα του κάθε πολίτη σε όλα τα διαμερίσματα του Δήμου μας.
Έτσι μαζί με τους συνδημότες μας διαμορφώνουμε το πρόγραμμα της επόμενης 5ετίας για να δώσουμε στον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας και στον κάθε συμπολίτη μας αυτό που εσύ στέρησες από αυτούς.
Κατανοώ την προχειρότητα των οραμάτων σου και του σχεδιασμού σου για τον Δήμο που ήδη απέδειξες τα 3 και πλέον χρόνια που βρίσκεσαι στη διοίκηση του Δήμου. Κατανοώ επίσης τη σημερινή αγωνία σου να πεις κάτι.
Εμείς σήμερα έχουμε στρέψει το βλέμμα μας στο μέλλον με μια ριζική ανανέωση του ψηφοδελτίου μας.
Δίνουμε τη δυνατότητα σε νέους ανθρώπους να ενώσουν την όρεξη και την φρεσκάδα της σκέψης τους με την δική μας εμπειρία για να αλλάξουμε την μοίρα του τόπου μας που σήμερα το όριο της φτώχιας κοντεύει να φτάσει το 40%, που η νεολαία μας ζει χωρίς ελπίδα, που φοβάσαι να ανοίξεις την τηλεόραση μήπως κι ακούσεις άλλο ένα μέτρο-χαράτσι-απόλυση.
Εμείς θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε όσο μπορούμε ένα χαμόγελο, μια ελπίδα και προπάντων ένα όραμα για τον τόπο που θέλουμε να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας.
Αυτά προς το παρόν.
Με εκτίμηση προς όλους τους συνυποψήφιους μου
Γεώργιος-Θεόδωρος Αποστολάκης
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας
 
ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου