17 Μαΐου 2011

Συλλήψεις για κλοπές - διαρρήξεις – οπλοφορία


Ένας 22χρονος Πακιστανός έκλεψε δίκυκλο στη Βόνιτσα. 19χρονος στην Περατιά, είχε σε αυτοκίνητο ρόπαλο και στιλέτο. 17χρονος τσιγγάνος στο Αγρίνιο, συνελήφθη για κλοπή σε καφενείο.

Αναλυτικά, συνελήφθη, χθες (16-5-2011) το πρωί στην Βόνιτσα , από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας 22χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, διότι ευρισκόμενος σε κατάσταση μέθης, αφαίρεσε δίκυκλη μοτ/τα ιδιοκτησίας 31χρονου ημεδαπού, με την οποία κινούμενος στην συνέχεια εξετράπη της πορείας του και επέπεσε σε τραπεζοκαθίσματα  καφετέριας  με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ελαφρά. 
Η Δίκυκλη μοτ-τα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον παθόντα. Ο συλληφθείς δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημ/κων Λευκάδας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία  διοικητικής απέλασης.

Επίσης, συνελήφθη, χθες (16-5-2011) το απόγευμα στην Περατιά Βόνιτσας από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. 19χρονος ημεδαπός διότι κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτ/το , εντός του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
•    Ένα ασημένιο στιλέτο τύπου ΄΄πεταλούδα΄΄ με μήκος λάμας -10-  εκατοστά
•    Ένα ξύλινο ρόπαλο μήκους -45- εκατοστών το οποίο έφερε μεταλλικά καρφιά .
Ο συλληφθείς με σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημ/κων Λευκάδος. 

Τέλος, χθες  το απόγευμα, προσήχθη  από αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφαλείας Αγρινίου, 17χρονος ημεδαπός ΄΄ρομά΄΄  ο οποίος εξεταζόμενος ομολόγησε ότι το βράδυ της 14-5-2011 εισήλθε από ανασφάλιστο παράθυρο φωταγωγού σε καφενείο ιδιοκτησίας 30χρονου ημεδαπού που βρίσκεται στο Αγρίνιο και στην οδό Δασκαλοπούλου και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των -70,00- ευρώ.
 Σε βάρος προσαχθέντα ο οποίος δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης ορίων αυτοφώρου σχηματίσθηκε δικογραφία η οποία υποβλήθηκε αρμοδίως.

ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου