25 Νοεμβρίου 2012

ΜΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ

'Τ0 ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΜΟΥ'' του Γεωργίου Μ. Βιζυηνού, σε παραγωγή της εταιρείας ΩΔΗ, συνεχίζει (σσ τα Σαββατοκύριακα)για έκτη χρονιά τις παραστάσεις του στο ''ΤΡΙΑΝΟΝ'' Κοδριγκτώνος 21 (Πατησίων 101-Αθήνα). 

Λήξη των παραστάσεων την Κυριακή των Βαΐων. Το αυτοβιογραφικό διήγημα του Γεωργίου Βιζυηνού '' Το Αμάρτημα της Μητρός μου'' παρουσιάζεται χωρίς καμία απολύτως αλλαγή στη γλώσσα ή περικοπή του κειμένου. Η παράσταση είναι μια ποιητική θεατρική αφήγηση, που παράλληλα με την εξέλιξη της πλοκής, επιχειρεί να αναδείξει τη γοητεία της γλώσσας, τη λεπτότητα των αισθημάτων και τις αποχρώσεις των χαρακτήρων του Βιζυηνού, και αποτελεί μια σύγχρονη πρόταση χρήσης εικαστικού και μουσικού περιβάλλοντος. Ο Γεώργιος Βιζυηνός αυτοσυστήνεται στο Αμάρτημα της Μητρός μου με τον παροιμιώδη ιλιγγιώδη τρόπο του και ο συνταρακτικά γραμμένος μύθος του ομώνυμου διηγήματος ζωντανεύει επί σκηνής. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τραγούδια που ακούγονται είναι ποιήματα του Γεωργίου Βιζυηνού που μελοποιήθηκαν ειδικά για την παράσταση αυτή. 
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ηλίας Λογοθέτης. 
ΠΑΙΖΟΥΝ: Ηλίας Λογοθέτης, Μαρία Ζαχαρή, Δήμητρα Καρδιτσιώτη, Σάββας Σουρμελίδης, Λάμπρος Παπαγεωργίου. ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ: Μαρία Ζαχαρή, ΜΟΥΣΙΚΗ: Μιχάλης Γληνιαδάκης, ΦΩΤΙΣΜΟΙ: Κατερίνα Μαραγκουδάκη. 
-ΤΡΙΑΝΟΝ -Κοδριγκτώνος 21 (Πατησίων 101-Αθήνα) τηλ. 210/8215469 
-Κρατήσεις 210/65.10.973, 6974.96.72.50 
-Σάββατο(απογ. λαϊκή):6.15μμ. και 9.15μμ - Κυριακή:8.00μμ. 
-τιμές εισιτηρίων: 16 ευρώ, Φοιτητικό και απογ. λαϊκή 12 ευρώ, μαθητικό 10 ευρώ.
-Διάρκεια 80΄.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου