17 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟ​Σ - ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ 4-1

Το σκορ δεν λέει την αλήθεια για την εικόνα του γειτονικού ντέρμπι. Ήταν πραγματικά ντέρμπι μεταξύ δυο ομάδων με διαφορετικούς στόχους αλλά αυτό δεν εμπόδισε να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι με πρώτο χαρακτηριστικό την Δύναμη και το πάθος για την Νίκη απ’ολους τους παίχτες. Ο Άρης Λεπένους έδειξε ότι αν συνεχίσει στα υπόλοιπα παιχνίδια με αυτό το πάθος θα καταφέρει να παραμείνει στην Κατηγορία.
Ο Πανοχθιακός ήταν ο γνωστός Πανοχθιακός που προσπάθησε να γυρίσει την μπαλα και να δημιουργήσει φάσεις στην αντίπαλη περιοχή με ωραίο ποδόσφαιρο.

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Στο Α’ Ημίχρονο έγιναν λίγες φάσεις και στις δυο εστίες με κυριότερη την φάση στο 24’ λεπτό όταν σε πίεση η Άμυνα του Άρη και λάθος διώξιμο του Ράπτη η μπαλα καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του και γίνεται το 1-0 για τον Πανοχθιακό.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Στο 57’ λεπτό το λάθος γύρισμα του Φώτη Νιτσάκη εκμεταλλεύτηκε ο Βαμβακάς που ανατρέπεται από τον Χαριτίδη και κερδίζει Πέναλτι. Στην φάση αυτή αποβάλλεται ο τερματοφύλακας του Πανοχθιακού. Το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Κάλλης και ισοφαριζει σε 1-1.

Εκει που νομιζε κανείς ότι ο Άρης με παίχτη παραπάνω θα ήταν κυρίαρχος του παιχνιδιού έγινε το Αντίθετο, η ομάδα του Πανοχθιακού κυριάρχησε σε ολοκληρωτικά στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε ότι παρότι με δέκα παίχτες θα ήταν ο τελικός Νικητής.

Έτσι λοιπόν έκλεισε στα καρέ της την ομάδα του Άρη Λεπενούς και η μια φάση διαδέχονταν την άλλη .

Στο 69’ έχουμε το 2-1 με έξυπνη κεφαλιά του Γιάννη Καλατζή που εκμεταλλευτικέ λάθος έξοδο του Σουφλάκη.

Ο Πανοχθιακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό οι παίχτες του Άρη Λεπενούς δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν και μοιραία ήρθε το 3-1 στο 74’ λεπτό ο Πετρονικολός δέχεται ωραία πασά από τον Φώτη Νιτσάκη περνάει τον Σουφλάκη και πλασάρει μέσα σε ξέφρενους Πανηγυρισμούς.

Το 4-1 γίνεται στην εκπνοή του αγώνα όταν ο Πούλιος σουτάρει δυνατά εκεί πετάγεται ωραία ο Σουροβέλης και με δυνατό πλασέ σκοράρει.

Από τον Πανοχθιακό ξεχώρισαν οι : Πετρονικολός, Καλαντζής, Σπύρος Τσέπας και Ρούσσος

Από τον Άρη Λεπενούς ξεχώρισαν οι: Βάμβακας, Πριόβολος και ο Μουρτζιάπης


Άριστη η Διαιτησία του Χρήστου Τσάσση και των Βοηθών του Ευάγγελου Πάζιου και Δημήτρη Ασημάκη

Νοσηλεύτρια του αγώνα: Παρασκευή Ζαρκάδα.

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ (Γιάννης Αδάμος, Ταξιάρχης Δήμος)
Χαριτίδης, Σπ. Τσέπας(87’Ηλιαδης), Τέγας, Νιτσάκης, Σαλτογιάννης, Σουροβελης, Ρούσσος, Σταμάτης(57’Ευαγ. Αδάμος), Καλαντζής (80’ Πούλιος), Πετρονικολός, Μιχ. Τσέπας.


ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ (Χρήστος Καρέλλος)
Σουφλάκης, Μουρτζιάπης, Παπαευθυμίου, Ράπτης, Βλαχοδήμος Θ., Ψηλός(89΄Φλουδας Θ.), Φλούδας Α., Πριόβολος, Βαμβακάς, Κοντονάσιος, Κάλλης.

 Το Δ.Σ. του Πανοχθιακού θέλει να ευχαριστήσει τους Φιλάθλους του Άρη Λεπενούς για την Κόσμια Συμπεριφορά τους .

 
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου