9 Νοεμβρίου 2013

Δυνατό ταξικό κίνημα για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής (VIDEO)

Για εξελισσόμενο σχέδιο αποπροσανατολισμού και εξαπάτησης εργαζομένων, αγροτών και φτωχών λαϊκών στρωμάτων από τη συγκυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση, έκανε λόγο από το βήμα της Βουλής σήμερα ο Νίκος Μωραΐτης, βουλευτής του ΚΚΕ.
Κατήγγειλε το σκηνικό εκβιασμού και αυταρχισμού που στήνει η συγκυβέρνηση από τη μια και αυταπατών του ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη με τη δημιουργία μιας δήθεν φιλολαϊκής κυβέρνησης με ανέγγιχτη όμως την ιδιοκτησία στα μέσα παραγωγής. Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ κατήγγειλε τα αγροτοδικεία που στήνονται σε όλη τη χώρα αυτή την περίοδο με σκοπό την προώθηση της αντιαγροτικής πολιτικής και το ξεκλήρισμα των φτωχομεσαίων αγροτών στα πλαίσια της ΕΕ. Πρόσθεσε ότι για να περάσουν τα νέα βάρβαρα μέτρα απαιτείται ένα «ξεχαρβαλωμένο κίνημα», με τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει ό,τι μπορεί σε αυτή την κατεύθυνση. Κατήγγειλε τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ότι εμπαίζει τους κτηνοτρόφους της χώρας με τις «εξαγγελίες» που έκανε από το βήμα της Βουλής, παραθέτοντας διεξοδικά την πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ.

Καταλήγοντας κάλεσε σε ενδυνάμωση του ταξικού κινήματος και της λαϊκής συμμαχίας που θα αναμετρηθεί και θα ανατρέψει την αντιλαϊκή πολιτική.

 
 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου