26 Νοεμβρίου 2013

’Στάχτη στα Μάτια’ - Μια υπέροχη βραδιά

Αγρίνιο 25/11/2013 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μια υπέροχη βραδιά βιώσαμε στο βροχερό Αγρίνιο το βράδυ του Σαββάτου στις 23/11/2013, στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου με την θεατρική παράσταση ‘’Στάχτη στα Μάτια’’ του Ευγενίου Λαμπίς, που παρουσίασε η θεατρική ομάδα του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αιτωλικού ‘’Το Αιτωλικό’’ με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ.


Το έργο εύθυμο, με εύστοχους διαλόγους, με επίκαιρα και διαχρονικά μηνύματα. Η παρουσίασή του πραγματοποιήθηκε από ερασιτέχνες ηθοποιούς με επαγγελματισμό και ευρηματικότητα. Οι θεατές απόλαυσαν την παράσταση, διασκέδασαν με τους διαλόγους και χειροκρότησαν με ενθουσιασμό τη θεατρική ομάδα.

Παρότι ο καιρός δεν ήταν σύμμαχός μας, το Παπαστράτειο Μέγαρο γέμισε ασφυκτικά με κόσμο, που τίμησαν την προσπάθεια του Πολιτιστικού Συλλόγου και της ΕΛΕΠΑΠ. 

Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή της ΕΛΕΠΑΠ εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους που βρέθηκαν κοντά μας, στηρίζοντας τις προσπάθειές μας και εύχεται ένα μέλλον πιο αισιόδοξο και ελπιδοφόρο. 

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου Αιτωλικού ‘’Το Αιτωλικό’’ και τον πρόεδρό τους κο Παναγιώτη Ακρίδα που δέχτηκαν με μεγάλη προθυμία να παρουσιάσουν το έργο τους. 

Επίσης, την Πρόεδρο της ΚΟΙΠΑ κα Μαρία Γαλαζούλα, τον Αντιδήμαρχο κο Ευστάθιο Τσούκαλο για την παρουσία τους. 

Ευχαριστούμε τον ΑΧΕΛΩΟ Τηλεόραση & Ραδιόφωνο για την προβολή και κάλυψη της παράστασης, τον ραδιοφωνικό σταθμό Άνεμος 9,37 fm και την εκπομπή της κας Γεωργίας Νικολάου ‘’Φύγαμε’’, που μας φιλοξένησαν στο στούντιο και ενημερώθηκαν οι ακροατές για την παράσταση. 

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον τοπικό τύπο, εφημερίδες και blogs για την διαρκή στήριξη και προβολή του έργου της ΕΛΕΠΑΠ.

Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή της ΕΛΕΠΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου