20 Νοεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΟΚΙΜΙΟΥ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ
ΔΟΚΙΜΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΚ30 100
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Αγαπητοί Γονείς, Δάσκαλοι, Νηπιαγωγοί & Συνδημότες, 

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Δοκιμίου σας προσκαλεί στη συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Κέντρο Παιδοψυχολογίας και Συμβουλευτικής την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 18:00 – 19:30 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου με θέματα: 

1.«Ανάλυση Περιπτώσεων Σχολικού Εκφοβισμού (Bullying). Οι μηχανισμοί που σχετίζονται με τις συμπεριφορές καλυμμένης επιθετικότητας και βίας στο δημοτικό σχολείο. Ο εντοπισμός των συμπτωμάτων στα παιδιά και ο τρόπος παρέμβασης στο σχολικό περιβάλλον από τον εκπαιδευτικό »
2. «Συμπεριφορές καλυμμένης επιθετικότητας και εκφοβισμού σε παιδιά του δημοτικού σχολείου. Ο ρόλος της οικογένειας στην ανίχνευση των συμπτωμάτων του παιδικού εκφοβισμού. Συμπεριφορές και τρόποι ανίχνευσης και αντιμετώπισης της παιδικής επιθετικότητας μέσα στο ενδο-οικογενειακό περιβάλλον.»  

Με εισηγητές τους:
ü Δρ. Κουράκη Σήφη (Phd), Παιδοψυχολόγος - Παιδαγωγός – Νευροψυχολόγος, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης, και την κα 
ü κα Χρύσα Μπλάγκα – Κουράκη, Κλινικός Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια (ζεύγους – ομάδας – οικογένειας), 

Τη συζήτηση θα παρουσιάσει και θα προλογίσει η κα Παναγιώτα Κόκκοτου, Εκπαιδευτικός (Μεταπτυχιακή σπουδάστρια) με αναφορά σε ανώνυμη μελέτη περίπτωσης παιδικού – σχολικού εκφοβισμού (Bullying). 

Παρακαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να προσέλθουν και να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας! 

Με εκτίμηση ο πρόεδρος του Δ/Σ
Βασίλης Π. Παπούτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου