28 Αυγούστου 2014

Δήλωση του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις



Τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες από τη Δυτική Ελλάδα στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, εκφράζει σε δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και τα ΑΤΕΙ:
«Θέλω από βάθους καρδιάς να συγχαρώ όλους τους υποψήφιους και τις υποψήφιες από όλη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, οι οποίοι μετά από έναν επίπονο αγώνα, με κόπο και πραγματική αυτοθυσία, κατάφεραν να επιτύχουν στη δύσκολη δοκιμασία των εισαγωγικών εξετάσεων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. 

Αναμφίβολα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτελούν το επισφράγισμα των προσπαθειών ετών για τους μαθητές και την αφετηρία για το ξεκίνημα της νέας πορείας τους και το αύριο.
Η επιτυχία τους αποτελεί μια δύναμη ελπίδας για ολόκληρη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και μια αστείρευτη πηγή αισιοδοξίας.
Οι κόποι μιας ολόκληρης σχολικής σταδιοδρομίας απέδωσαν καρπούς και εύχομαι το νέο ξεκίνημα της ζωής τους να είναι αντάξιο των προσπαθειών τους.
Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή συνέχεια στο δύσκολο αγώνα τους και να συνεχίσουν να μάχονται για τους στόχους τους σε όλες τις φάσεις της ζωής τους, ώστε να δικαιωθούν οι κόποι και οι θυσίες τόσο των ίδιων όσο και των οικογενειών τους που στέκονται δίπλα τους κάθε μέρα, κάθε στιγμή.
Όσοι δεν τα κατάφεραν, ας μην απογοητεύονται. Τα όνειρα δεν σταματούν μόνο στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελέσει αποτυχία η μη εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η επαγγελματική και προσωπική καταξίωση του καθενός είναι στο μέλλον και κυρίως στο χέρι του για να την υλοποιήσει.
Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου