7 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: Λύση της σύμβασης του Ειδικού Συνεργάτη Γιάννη Μαζαράκη

Την λύση της σύμβασης Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου του Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου Σολδάτου, Γιάννη Μαζαράκη, προχώρησε η νέα δημοτική αρχή Ακτίου Βόνιτσας.
Η εν λόγω απόφαση, από τις πρώτες που πήρε η νέα δημοτική αρχή, αναρτήθηκε στο «Διαύγεια» και την υπογράφει ο Νέος Αντιδήμαρχος Θόδωρος Στούπας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μέχρι πρότινος στενός συνεργάτης του Δημάρχου Σολδάτου, Γιάννης Μαζαράκης ήταν ένας εξαίρετος συνεργάτης, βαθιά συνειδητοποιημένος στα τοπικά πράγματα, λειτούργησε άψογα και με την εμπειρία και με τις γνώσεις του προσέφερε αξιοπρεπή και εποικοδομητική δουλειά για το τόπο μας.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην απόφαση:

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 192/2014
Ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας
Έχοντας υπόψη:
1)-Τις διατάξεις του άρθρου 58, παρ. 1δ του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης –Πρόγραμμα Καλλικράτης».
2)-Τις διατάξεις του άρθρου 163, παρ. 9 του Ν. 3584/2007 (Κώδικα Κατάστασης Προσωπικού Ο.Τ.Α) περί ειδικών συμβούλων, επιστημονικών συνεργατών και ειδικών συνεργατών ΟΤΑ.
3)-Την 59/2011 Απόφαση Δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας σχετικά με την πρόσληψη του Ιωάννη Μαζαράκη του Παναγιώτη στη θέση του Ειδικού Συνεργάτη, περίληψη της οποίας έχει δημοσιευθεί στο αριθμ. ΦΕΚ 376/τεύχος Γ/ 14-06-2011.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Την λύση της σύμβασης Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου του Ειδικού Συνεργάτη:
1)-Ιωάννη Μαζαράκη του Παναγιώτη

Η λύση της εργασιακής σύμβασης θα επέλθει με την κοινοποίηση της παρούσας στους ενδιαφερόμενους ή με την παρέλευση άπρακτης της 20ήμερης προθεσμίας, πράξη η οποία δεν επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του Δήμου μας.
Περίληψη της παρούσας θα δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΤΟΥΠΑΣ
 
ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου