2 Δεκεμβρίου 2014

Επιστολή της αντιπροσωπείας της Δημοκρατίας της Κίνας για την επίσκεψη στην Αιτωλοακαρνανία



Σε συνέχεια της επίσκεψης της αντιπροσωπείας της Δημοκρατίας της Κίνας (Ταϊβάν) στην Αιτωλοακαρνανία,  την 21η Νοεμβρίου, ο αντιπρόσωπος κος Paul K. Chang απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στο Γενικό Γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας Δρ. Χρήστο Βασιλάκο για την πρωτοβουλία του, τονίζοντας τόσο την άψογη φιλοξενία που είχε ο ίδιος και οι ακόλουθοί του από τους θεσμικούς φορείς της περιοχής όσο και την υψηλή ποιότητα των αγροτικών και των ιχθυοκομικών προϊόντων του νομού.

Στην επιστολή του, επίσης, καλεί τους παραγωγικούς φορείς και τους επιχειρηματίες της περιοχής  σε  μια ουσιαστική συνεργασία μεταξύ της Δημοκρατίας της Κίνας (Ταϊβάν) και της Αιτωλοακαρνανίας στον τομέα του εμπορίου, του τουρισμού αλλά και της ιατρικής και τους προσκαλεί  στη Διεθνή ‘Έκθεση Τροφίμων που θα πραγματοποιηθεί στη Ταϊπέι την επόμενη χρονιά, η οποία αποτελεί σημαντική ευκαιρία  προβολής των παραγωγικών πόρων του νομού και ενισχύει την προοπτική για επενδυτικές ευκαιρίες σε χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ των παραγωγικών φορέων της Αιτωλοακαρνανίας και της Δημοκρατίας της Κίνας, ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας Δρ. Χρήστος Βασιλάκος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι, με τη συνεχή υποστήριξη όλων σε ανάλογες ενέργειες αύξησης της εξωστρέφειας της επιχειρηματικής δραστηριότητας και της προβολής των ελληνικών επιχειρήσεων και των προϊόντων τους, θα έχουμε τα προσδοκώμενα οφέλη στην απασχόληση και στην ανάπτυξη για τον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου