22 Δεκεμβρίου 2014

Νέες συλλήψεις οδηγών ταξί της Αιτωλ/νίας για υποκλοπή έργου

-Αποτέλεσμα των ελέγχων ήταν η σύλληψη δώδεκα (12) συνολικά Ελλήνων, οδηγών και ιδιοκτητών Δ.Χ.Ε. οχημάτων, οι οποίοι διενεργούσαν επιβατικές μεταφορές ατόμων, άγνωστων μεταξύ τους, με διαφορετικό προορισμό, πραγματοποιώντας πολλαπλή μίσθωση από διαφορετικά σημεία των Νομών Μεσσηνίας, Αργολίδας, Αιτωλοακαρνανίας και Λακωνίας, όπου έχουν την έδρα τους, προς το Νομό Αττικής. Δύο εξ αυτών είναι από το Αγρίνιο.
-Περίπου 30 Αιτωλοακαρνάνες επαγγελματίες ταξί έχουν συλληφθει για τον ίδιο λόγο τους τελευταίους δυο μήνες.
Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της Αστυνομίας την Αττική, συνελήφθησανάλλοι δώδεκα (οδηγοί και ιδιοκτήτες Δ.Χ.Ε. οχημάτων (ταξί) για υποκλοπή μεταφορικού έργου.
Στο πλαίσιο διενέργειας στοχευμένων ελέγχων για την περιστολή του φαινομένου της υποκλοπής μεταφορικού έργου, που έχει ανατεθεί με νόμο στα υπεραστικά λεωφορεία (Κ.Τ.Ε.Λ), από Δ.Χ.Ε. οχήματα (TΑΞΙ), πραγματοποιήθηκαν την 12, 15, 16 και 17-12-2014 από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, συντονισμένες εξορμήσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών- Κορίνθου.
Αποτέλεσμα των ελέγχων ήταν η σύλληψη δώδεκα (12) συνολικά Ελλήνων,οδηγών και ιδιοκτητών Δ.Χ.Ε. οχημάτων, οι οποίοι διενεργούσαν επιβατικές μεταφορές ατόμων, άγνωστων μεταξύ τους, με διαφορετικό προορισμό, πραγματοποιώντας πολλαπλή μίσθωση από διαφορετικά σημεία των Νομών Μεσσηνίας, Αργολίδας, Αιτωλοακαρνανίας και Λακωνίας, όπου έχουν την έδρα τους, προς το Νομό Αττικής. Δύο εξ αυτών είναι απο το Αγρίνιο. 
Περίπου 30 Αιτωλοακαρνάνες επαγγελματίες ταξί έχουν συλληφθει για τον ίδιο λόγο τους τελευταίους δυο μήνες.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
Ενόψει και της εορταστικής περιόδου Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Θεοφανείων, οι συντονισμένες δράσεις και εξορμήσεις της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, θα συνεχιστούν προκειμένου να αντιμετωπισθεί το φαινόμενο της υποκλοπής μεταφορικού έργου.

Από http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου