7 Δεκεμβρίου 2014

ΑΟ Παλαίρου - ΠΑΣ Μεγανησίου 6-1 (Ανδρών)

Νέα νίκη για την ανδρών του ΑΟ Παλαίρου σήμερα στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του Α' ομίλου της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας του πρωταθλήματος ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας με αντίπαλο τον ΠΑΣ Μεγανησίου.
Η ομάδα της Παλαίρου ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο επικράτησε εύκολα και δίκαια του αντιπάλου της ο οποίος μόνο κατά διαστήματα κατάφερε να αντισταθεί στην πίεση των παικτών της Παλαίρου. Στο 25ο λεπτό η Πάλαιρος έκανε το 4-0 (τα γκολ πέτυχαν οι: Παπαζώης Αντώνης και Καλέμι Αμαρίλντο χατ τρικ) και με αυτό το αποτέλεσμα οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Πάλαιρος πέτυχε άλλα δύο γκολ με τους Λίτο Αλέξανδρο και Ζέλο Χρήστο, ενώ το Μεγανήσι πέτυχε στο 75ο λεπτό το γκολ της τιμής με όμορφο πλασέ σουτ από το ύψος της περιοχής.
Η ομάδα του Μεγανησίου είχε πολλές ελλείψεις που μείωσαν οπωσδήποτε την δυναμικότητα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα στην συμπαθή ομάδα του νησιού.
Πάρα πολύ καλή η διατησία του αγώνα.

Σημείωση: Η ομάδα παίδων του ΑΟ Παλαίρου ηττήθηκε σήμερα από τους Οίωνες (Άγιος Νικόλαος) εκτός έδρας με σκορ 3-1, αλλά δεν έχουμε αναλυτικό ρεπορτάζ και φωτο λόγω του ότι ο αγώνας διεξήχθη σχεδόν ταυτόχρονα με τον αγώνα της ανδρών.

























ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου