10 Ιανουαρίου 2016

Ο Αετός σβήστηκε από το χάρτη της δημοτικής αρχής Ακτίου Βόνιτσας

 Απογοητευμένοι είναι οι κάτοικοι του χωριού Αετός από την Δημοτική αρχή Ακτίου Βόνιτσας, αφού κανένα απολύτως έργο δεν έγινε στο χωριό το 2015, όπως δήλωσε με ανακοίνωση του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αετινών Αθήνας Γεώργιος Καραμπέκιος.
       Σχεδόν αγανακτισμένος με τη στάση της Δημοτικής Αρχής, ο Πρόεδρος του Συλλόγου ξεκαθάρισε πως κανένα έργο δεν ολοκληρώθηκε το 2015 στο χωριό Αετός και μάλιστα τονίζει ότι όλα μεταφέρθηκαν στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2016 και φυσικά θα τεθούν εκ νέου για υλοποίηση.
    Ο καημός των κατοίκων δεν κρύβεται για την εγκατάλειψη που υπάρχει από τη δημοτική αρχή Ακτίου Βόνιτσας και επισημαίνουν ότι λιμνάζουν τα αναγκαία έργα που έχουν ανάγκη και  που έχουν προταθεί από την Τοπική Κοινότητα Αετού.
     Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αετινών Αθήνας Γεώργιος Καραμπέκιος γράφει:

  Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι υπήρξε έκπληξη, δυσαρέσκεια και απορίαγια την προ ημερών ανακοίνωσή μας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) για την γενική εγκατάλειψη του χωριού μας και για τον ανύπαρκτο Χριστουγεννιάτικο στολισμό.
    Υπήρξαν μάλιστα και διαφωνίες και μετατόπιση ευθυνών μεταξύ δημοτικών συμβούλων και του προέδρου της Τ.Κ. Αετού.
    Τον σύλλογό μας δεν τον ενδιαφέρει τι μερίδιο ευθυνών αναλογεί στον καθέναν αλλά το αποτέλεσμα των συνολικών ενεργειών των διοικούντων. Δυστυχώς όμως η πραγματικότητα δείχνει ότι ΟΛΟΙ είναι αρνητικοί πρωταγωνιστές.
   Παρακάτω δημοσιοποιούμε το ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Τ.Κ ΑΕΤΟΥ για το έτος 2015.
  ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016 ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ!!!
     Ας αναλογιστούν λοιπόν ΟΛΟΙ οι διοικούντες αν το πρόσημο για το 2015 είναι θετικό κι ας απαντήσουν οι ίδιοι στους εαυτούς τους εάν οι διαμαρτυρίες μας είναι βάσιμες ή παράλογες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Τ.Κ ΑΕΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ:


ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου