12 Ιουλίου 2012

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ

Οι "ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ", για τέταρτη συνεχή χρονιά, πιστές στο ραντεβού τους μαζί σας, σας παρουσιάζουν φέτος το ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και τη Ματούλα Ζαμάνη. Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου είναι μια ξεχωριστή περίπτωση τραγουδοποιού.  

Aκριβοθώρητος, με πολύ διακριτική παρουσία, μας έχει δώσει τραγούδια γεμάτα αρώματα και χρώματα, από το θεσσαλικό κάμπο μέχρι την κοιλάδα του Λιβάνου... 




Ηχοληψία: Χρήστος Μέγας, Μάκης Πελοπίδας, Κλεάνθης Καραπιπέρης
Φωτισμοί: Χρήστος Λαζαρίδης, Βασίλης Πουφτής


Τηλ. επικοινωνίας: 6936711320, 6973771611, 6979927778

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 12 ΕΥΡΩ ΤΑΜΕΙΟ: 15 ΕΥΡΩ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
Βόνιτσα: Λογιστικό Γραφείο Ν. Λιάπη (τηλ: 26430-22860)
Euronics Kαραούλης, Ελευθερίου Βενιζέλου 27 - δίπλα στα φανάρια (τηλ: 26430-23555)
Πρέβεζα: " ΡΥΘΜΟΣ"-Δ. Κρόκου 66 (τηλ:26820-23101)
Βιβλιοπωλείο "ΑΤΡΑΠΟΣ"- Χρ. Κοντού 13 -Σαϊτάν Παζάρ (τηλ:26820-21700)
Λευκάδα: "ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΜΟΥΣΙΚΗ & ΒΙΒΛΙΑ" Ιωάν. Μελά 63-65 (τηλ:26450-21818)


ΟΙ "ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ" ΣΤΟ FACEBOOK
https://www.facebook.com/groups/gefyrestoncosmo/
H ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
https://www.facebook.com/events/407224489300689/

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Τύρναβο του Νομού Λάρισας. Σπούδασε μηχανολόγος μηχανικός στη Θεσσαλονίκη και για αρκετά χρόνια εργάστηκε ως εργολάβος δημοσίων έργων. Τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο Μεταξοχώρι Αγιάς στη Λάρισα, όπου και διατηρεί δικό του στούντιο ηχογραφήσεων και εταιρία παραγωγής. 

Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα μουσικά δρώμενα το 1982, συμμετέχοντας στο διαγωνισμό «Μουσικοί Αγώνες Κέρκυρας» που διοργάνωνε ο Μάνος Χατζιδάκις. Δυο χρόνια αργότερα υπογράφει τους στίχους των τραγουδιών «Λεγεωνάριος» και «Μαύρος Γάτος» στο δίσκο «Διαίρεση» του συνονόματού του, Βασίλη Παπακωνσταντίνου. 

Την άνοιξη του 1993 κυκλοφορεί ο πρώτος του προσωπικός δίσκος, «Αγία Νοσταλγία», σε παραγωγή Νίκου Παπάζογλου, ενώ τα επόμενα χρόνια ακολουθούν τα album «Στην Ανδρομέδα Και Στη Γη» με τη συμμετοχή του Σωκράτη Μάλαμα και της Μελίνας Κανά., «Της αγάπης γερακάρης» με κύρια ερμηνεύτρια τη Μελίνα Κανά, τα «Λάφυρα», που είναι o καρπός της συνεργασίας του με το συγκρότημα Ashkhabad, από το Τουρκμενιστάν και τη Μελίνα Κανά, ο «Βραχνός Προφήτης» με τη σύμπραξη του Μπάμπη Παπαδόπουλου (ενορχήστρωση), του Γιάννη Αγγελάκα (ερμηνεία σε τρία τραγούδια) και της Λιζέτας Καλημέρη (ερμηνεία σε ένα τραγούδι) και η «Αγρύπνια», όπου συμμετέχουν ο Σωκράτης Μάλαμας και ο Νίκος Παπάζογλου. 

Θα ακολουθήσει ένα album με ζωντανές ηχογραφήσεις με τους "Λαϊκεδέλικα" και τη Μάρθα Φριντζήλα και τίτλο «Τα Zωντανά», ο όγδοος δίσκος του «Η Βροχή Από Κάτω», που περιέχει υλικό από δουλειές του στον κινηματογράφο και το θέατρο και κάποια νέα κομμάτια, καθώς και η πρώτη δική του παραγωγή «Διάφανος» με τη συμμετοχή των Σωκράτη Μάλαμα, Μάρθας Φριντζήλα και Φώτη Σιώτα. 
Το 2008 κυκλοφορεί ο «Σαμάνος», όπου η μουσική και οι στίχοι του Θανάση Παπακωνσταντίνου συναντούν τη φωνή του Διονύση Σαββόπουλου. 
Το 2011 ο «Ο Ελάχιστος Εαυτός» όπου ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου έχει γράψει τη μουσική και τα λόγια του δίσκου και τα τραγούδια ερμηνεύουν ο ίδιος (κατά κύριο λόγο), ο Φώτης Σιώτας και ο Ορφέας Περίδης. 
Τέλος η πολυαναμενόμενη συνεργασία του Θανάση Παπακωνσταντίνου με τον Γιάννη Χαρούλη. Δώδεκα τραγούδια (εννέα καινούρια και τρία σε επανεκτέλεση) με γενικό τίτλο "Μαγγανείες".

πηγές:
http://artandcity.blogspot.com/2012/05/blog-post_06.html#ixzz1vhSV6IIz
http://www.koiladatwntempwn.gr/index.php

'Οπως πάντα "χωρίς εκπτώσεις στην αισθητική απόλαυση", με αρκετές προσθήκες τραγουδιών που δεν έχουμε ξανακούσει ή που έχουμε χρόνια να ακούσουμε ζωντανά αλλά και με έντονο το "αστρικό" στοιχείο που συναντάμε τόσα χρόνια στα στιχάκια του Θανάση, που είναι άλλωστε και το clue της φετινής παράστασης! 
Την Κυριακή 29 Ιουλίου 2012, στις 9:30μ.μ., σας προσκαλούμε στο πανέμορφο νησάκι τηςΒόνιτσας, την Κουκουμίτσα, για μια βραδιά μοναδική που μας υπόσχεται ο Θανάσης και ηδεκαμελής κουστωδία του. 

Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Τραγούδι, μπουζουκομάνες, λαούτο, μπουζούκι 
Ματούλα Ζαμάνη: Τραγούδι
Φώτης Σιώτας: Βιολί, βιόλα, πλήκτρα, τραγούδι
Δημήτρης Μυστακίδης: Ακουστική κιθάρα, τραγούδι
Ανδρέας Πολυζογώπουλος: Τρομπέτα, φλικόρνο
Σωτήρης Ντούβας: Τύμπανα
Γιάννης Αντωνιάδης: Κλαρίνο
Κώστας Παντέλης: Ηλεκτρική κιθάρα
Χρυσόστομος Μπουκάλης: Κόντρα μπάσο
Μιχάλης Χανιώτης: Μπουζούκι 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου