22 Ιουλίου 2012

Εκδικάστηκε η αίτηση του Α.Ο. Πλαγιάς για τροποποίηση του καταστατικού και ένταξη στην ΕΠΣ Λευκάδος –Πρέβεζας

Στις αρχές Ιουλίου (Παρασκευή 6-7-2012) εκδικάστηκε στο Πρωτοδικείο Λευκάδος η αίτηση του ποδοσφαιρικού συλλόγου Α.Ο. Πλαγιάς γιατροποποίηση του καταστατικού και αλλαγή επωνυμίας για ναμετακομίσει το σωματείο από την ΕΠΣΝ Αιτωλοακαρνανίας που ήταν μέχρι σήμερα στην ΕΠΣ Λευκάδος –Πρέβεζας. 

Στην τροποποίηση του καταστατικού ο Σύλλογος μετά από απόφαση τηςΓενικής συνέλευσης ζητά να περιληφθεί πρόταση-απόφαση που έχει ως εξής: «Το Σωματείο μας ιδρύθηκε με την υπ. αρ. 39/1989 απόφαση του Πρωτοδικείου Λευκάδος με την επωνυμία: «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΛΑΓΙΑΣ» με έδρα τηΠλαγιά του Δήμου Κεκροπίας (σ.σ. Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας) του Νομού Αιτωλοακαρνανίας. Η Επωνυμία του Σωματείου τροποποιείται και είναι πλέον«ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΛΑΓΙΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΟΣ» με έδρα την Λευκάδα του Δήμου Λευκάδος». 
Για την Εκδίκαση της αίτησης του Α.Ο. Πλαγιάς στο Πρωτοδικείο Λευκάδος, το BLOG της ομάδας (http://fcplagias.blogspot.gr/), γράφει: 
Την Παρασκευή 6-7-2012 εκδικάστηκε η αίτηση του σωματείου μας για την τροποποίηση του καταστατικού του συλλόγου. Με άλλα λόγια, και ομιλώντας εις την λαϊκήν, εκδικάστηκε η αίτηση του σωματείου μας για αλλαγή ΕΠΣ, από Αιτωλοακαρνανία σε Πρέβεζα-Λευκάδα. 
Η απόφαση πρόκειται να γνωστοποιηθεί εντός ολίγων ημερών, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορούμε παρά να κάνουμε υπομονή. 
Το ΔΣ του ΑΟ Πλαγιάς μας βεβαιώνει ότι η απάντηση θα είναι θετική και ότι την καινούργια αγωνιστική περίοδο η ομάδα θα αγωνίζεται κανονικά στη Β' κατηγορίατης ΕΠΣ Λευκάδος, και δεν ξέχασε να ευχαριστήσει θερμά τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λευκάδας-Πρέβεζας για όλες τις προσπάθειές του να μας ενσωματώσει στο πρωτάθλημα. 
Δεδομένης της αποχώρησής μας από την ΕΠΣ Αιτωλ/νίας που επιβεβαιώθηκε και με γραπτή επιστολή προς την διοίκηση, η οποία ευχαριστεί και με το παραπάνω τον πρόεδρο της ΕΠΣΝΑ για την αποδέσμευσή μας, αν ό μη γένοιτο και η απάντηση του δικαστηρίου είναι αρνητική, τότε... θα παίζουμε στο σχολείο ολόκληρο το χρόνο. Αλλά το ΔΣ δεν θέλει ούτε να τα σκέφτεται αυτά τα πράγματα και συστήνει ψυχραιμία και αισιοδοξία. 
Επίσης το ΔΣ μας ενημέρωσε και ζήτησε να ανακοινώσουμε ότι, τα δελτία του ΑΟ Πλαγιάς δεν ισχύουν πια και ότι θα πρέπει μέχρι το Σάββατο 18 Αυγούστου να προσκομιστούν 2 φωτογραφίες για κάθε ενδιαφερόμενο, φωτοτυπία ταυτότητας ή πιστοποιητικό γεννήσεως για όσους δεν έχουν ταυτότητα, και 15 ευρώ έκαστος για την δημιουργία νέων δελτίων. Σε περίπτωση που αναρωτηθεί ευλόγως κανείς γιατί τα 15 ευρώ, η απάντηση είναι, γιατί αυτά τα χρήματα απαιτούνται από την ΕΠΣ για τη δημιουργία των νέων δελτίων, όπως και τα υπόλοιπα.


      Παραθέτουμε παρακάτω αυτούσιο το έγγραφο της αίτησης που μας παραχωρήθηκε από τον πρόεδρο Π. Μπουρδάρα. 

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ:







ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου