14 Μαρτίου 2013

Σύλλογος Κατουνιωτών Αθήνας: Χέρι βοήθειας στην οικογένεια στο Σπάρτο Αμφιλοχίας που έχασε την κόρη της και το σπίτι της

Έκκληση απευθύνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατουνιωτών Αθήνας «Φίλιππος ο Ακαρνάν» για στήριξη στην οικογένεια από το Σπάρτο που τη χτύπησε σκληρά η μοίρα τα ξημερώματα της 19ης Φεβρουαρίου 2013, όταν η 16χρονη κόρη τους κάηκε ζωντανή στη διάρκεια πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στο σπίτι.  

Η οικογένεια εκτός από το βαρύ πένθος της, έχει να αντιμετωπίσει με τα πενιχρά της οικονομικά και τηνολοκληρωτική καταστροφή που υπέστη το σπίτι τους από την φωτιά. 
Απευθυνόμαστε προς όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν και τους ζητάμε να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας απέναντι στην οικογένεια στο Σπάρτο Αμφιλοχίας προκειμένου να ανοικοδομήσει το κατεστραμμένο της σπίτι και να μπορέσει να ανακτήσει τις δυνάμεις εκείνες τις απαραίτητες για την συνέχιση της ζωής. 
Ηδη ο Σύλλογος Κατουνιωτών για την βελτίωση των συνθηκών της οικογένειας προσφέρει μια τηλεόραση και έναν υπολογιστή και καταθέτει χρήματα στο λογαριασμό της οικογένειας "για τα ανήλικα παιδιά που έσωσε η μητέρα τους" και καλεί όλους τους φίλους, τα μέλη του Συλλόγου και τους απανταχού συγχωριανούς να συνδράμουν με όποιον τρόπο μπορούν. Γιατί μην ξεχνάμε πως πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι και παρά τους δύσκολους καιρούς πάντα υπάρχει περιθώριο να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον.  
Έκκληση Επίσης παρακαλεί και τους υπόλοιπους Συλλόγους και φορείς να βοηθήσουν όπως μπορούν την οικογένεια, που έχει πραγματική ανάγκη, και δεν είμαστε μόνο για χορούς, πίτες και πανηγύρια, έτσι ώστε όλοι μαζί να δείξουμε πως υπάρχει ανθρωπιά, κατανόηση, αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο. 

Για τον σκοπό αυτό υπάρχει και ο παρακάτω λογαριασμός της οικογένειας στη Εθνική Τράπεζα 321/752545-18
IBAN: GR 1701103210000032175254518
SWIFT (BIC) ETHNGRAA
Περισσότερες πληροφορίες στο e-mail
fdathanasiou@gmail.com
Όλοι μαζί μπορούμε…

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Κατουνιωτών Αθήνας Φίλιππος ο Ακαρνάν
Κουτιβής Ευάγγελος
Παπαδημητρίου Γεώργιος
Στούπας Σταμούλης
Λίτσος Ελευθέριος
Τζαβαλάς Χρήστος
Ζωης Νικόλαος
Μύτακας Κων/νος

Για περισσότερη ενημέρωση απο το Σύλλογο μας στο mail koutivis@otenet.gr ......................................................................................................................................

ΑΠΟ ΚΑΤΟΥΝΑ NEWS

Δείτε την δραματική έκκληση για βοήθεια οικογένειας του Πρωτοπρεσβύτερου Δημήτριου Αθανασίου στον επόμενο σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου