4 Απριλίου 2013

ΚΚΕ: Το αναπτυξιακό νομοσχέδιο ικανοποιεί ανάγκες των μονοπωλίων

Στις διατάξεις του νομοσχεδίου που επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν τη μικρομεσαία αγροτιά, επικέντρωσε στην τοποθέτησή του ο βουλευτής του ΚΚΕ, Νίκος Μωραϊτης. Τόνισε πως η κυβέρνηση, με το άρθρο 20 του νομοσχεδίου που αφορά τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, επιχειρεί να καλλιεργήσει ψεύτικες ελπίδες στους αγρότες που βλέπουν τη θέση τους συνεχώς να χειροτερεύει. 

«Το νέο φρούτο που προτρέπουν για καλλιέργεια τους αγρότες είναι τα φωτοβολταϊκά», τόνισε ο Ν. Μωραϊτης και κατήγγειλε την ΠΑΣΕΓΕΣ που ως τελάλης της κυβερνητικής πολιτικής, έβγαλε και ανακοίνωση γιατί δεν εντάχθηκε στη Διοίκηση της ΑΕ με την επωνυμία «Επενδύστε στην Ελλάδα». «Κατάλαβαν φαγοπότι και γι’ αυτό δεν θέλουν να μείνουν έξω. Βέβαια η κυβέρνηση φαίνεται δεν τη χρειάζεται πια έχει κάνει τη βρώμικη δουλειά όλο το προηγούμενο διάστημα που έγινε το όχημα για να περάσει η αντιαγροτική πολιτική», τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ. 
Με βάση τα παραπάνω, κάλεσε τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, να συμβάλουν στη δημιουργία της Λαϊκής Συμμαχίας, να αντισταθούν και να ανατρέψουν στην πορεία όχι μόνο την ΚΑΠ της ΕΕ αλλά συνολικά το σάπιο σύστημα του καπιταλισμού, για να υπάρξει ανάπτυξη προς όφελος του λαού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου