3 Φεβρουαρίου 2014

Λύγισε στο τέλος του 1ου ημιχρόνου ο Α.Ο. Παλαίρου (ανδρών)

Το Σάββατο 1-2-2014 και ώρα 15:00 ο Α.Ο. Παλαίρου υποδέχθηκε το δεύτερο στη βαθμολογία Αμφίλοχο, στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του β' γύρου, του Γ' ομίλου της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας Αιτωλ/νίας. Πλούσιο σε θέαμα και γκολ ποδοσφαιρικό παιχνίδι που απόλαυσαν οι φίλαθλοι στη κατάμεστη σχεδόν εξέδρα του γηπέδου της Παλαίρου.
Η Πάλαιρος μπήκε δυνατά αρχικά στο παιχνίδι και κοίταξε κατάματα τον ιστορικό Αμφίλοχο. Για σαράντα περιπού λεπτά οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη στα αντίπαλα καρέ, με πιο επικίνδυνο τον Αμφίλοχο. Η Πάλαιρος κατάφερε να αντισταθεί μέχρι τρία λεπτά πριν το ημίχρονο, όταν ο Στριφτάρης Ελευθέριος ανέτρεψε στην περιοχή αντίπαλο παίκτη. Το πέναλτυ χτυπήθηκε με επιτυχία και άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αμφίλοχου κέρδισε κατά κράτος τις μονομαχίες και κατάφερε να πετύχει άλλα τρία γκολ με βασικούς πρωτεργάτες και δημιουργούς τους Στάμο Β. και Τσιούνη Π., οι οποίοι ήταν και οι διακριθέντες για τους φιλοξενούμενους. Η ομάδα της Παλαίρου κατάφερε στο 90' να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Τσακάλη Σπύρο. Διακριθέντας για την Πάλαιρο ο Μετσόλης Χρήστος.
Καλύτερη και πιο δυνατή η ομάδα του Αμφίλοχου κέρδισε δίκαια το παιχνίδι.
Πολύ καλή η διαιτησία των κυρίων: Ματσούκα Μ., Ροδάτου Γ. και Κατσαούνη Β.





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου