9 Φεβρουαρίου 2014

“Τούμπανο” το μαγαζί και απογείωση κεφιού στο χορό των Κωνωπινιωτών!

 Το μεσημέρι της Κυριακής 9 Ιανουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου, στη Μουσική Ταβέρνα «Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ», που βρίσκεται στα Πετράλωνα. 
  



Σε ένα ζεστό και φιλικότατο περιβάλλον με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και ένα καταπληκτικό για χοροεσπερίδες φαγητό, οι Κωνωπινιώτες και οι φίλοι τους, πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα χορεύοντας και διασκεδάζοντας μέχρι αργά το βράδυ .
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κωνωπινιωτών κ. Βασίλης Σκούρτας καλωσόρισε με περισσή εγκαρδιότητα τους προσκεκλημένους, τους ευχαρίστησε εκ μέρους του Δ.Σ. για την παρουσία τους και τους ευχήθηκε  καλή διασκέδαση.
Ομοίως, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου κ. Τάκης Στεργίου, απεύθυνε στους παρευρισκομένους σύντομο χαιρετισμό και τους ευχήθηκε υγεία και καλή διασκέδαση.
Η μαζική συμμετοχή των Κωνωπινιωτών και φίλων του Συλλόγου ήταν πέρα από κάθε πρόβλεψη των διοργανωτών και δημιούργησε το αδιαχώρητο στο μουσικό κέντρο, με όλα τα τραπέζια υπερ-καλυμμένα από άτομα !
Υπήρξαν στιγμές που το κέφι απογειώθηκε και η πίστα του κέντρου φάνταζε να ασφυκτιούσε από τον κόσμο, δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία σε επιδέξιους χορευτές, να αναδείξουν τις χορευτικές τους ικανότητες, χορεύοντας ασταμάτητα (ακόμα και στα τραπέζια) και σε διάφορους ρυθμούς μέχρι το βράδυ.
Οι τυχεροί που παρευρέθηκαν, έχουν να λένε τα καλύτερα λόγια, για το ευχάριστο απόγευμα που πέρασαν, δίνοντας τα εύσημα στους διοργανωτές   αλλά και στους καλλιτέχνες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την διασκέδασή μας.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης και για την οικονομική στήριξη του Συλλόγου διενεργήθηκε λαχειοφόρος αγορά, τα δώρα της οποίας ήταν προσφορές μελών και φίλων. 




Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Κωνωπινιώτης πρωτοπρεσβύτερος του Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Νέας Ιωνίας  πατήρ Νεκτάριος Γερονικολός,, ο Πρόεδρος της Ο.Π.ΣΥ.Ξ κ. Τάκης Στεργίου, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ κ. Βασίλης Μπουρνάζος, ο εκδότης και Διευθυντής της εφημερίδας “ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ” κ. Χρυσόστομος Πατούλας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγραμπελιωτών Αθήνας κ. Γιώργος Τσέλιος, ο ανεξάρτητος Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Βόνιτσας κ. Παντελής Αποστολάκης, ο πρωην Πρόεδρος του Συλλόγου Κατουνιωτών Αθήνας και νυν μέλος του κ. Βαγγέλης Κουτιβής,  από τον Σύλλογο Βονιτσάνων Αθήνας ο κ. Φώτης Μπρούμος, από το Σύλλογο Θυρρειωτών Αθήνας η κα Ελευθερία Σώζου, τους  Μοναστηρακιώτες εκπροσώπησε ο  κ. Πετρόπουλος Διονύσης, από τον Σύλλογο Βονιτσάνων παραβρέθηκε  ο κ. Φώτης Μπρούμος.
Επίσης ευχές απέστειλαν χαιρετίζοντας την εκδήλωση : ο  Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας κ. Νίκος Σολδάτος, ο οποίος για κοινωνικούς λόγους δεν μπόρεσε να παραβρεθεί.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κωνωπινιωτών, Ξηρομέρου ευχαριστεί θερμά, όλους όσους παρευρέθηκαν, δείχνοντας εμπράκτως την αγάπη τους και την συμπαράστασή τους προς τον Σύλλογo, και όλους όσους συνεισέφεραν δώρα για την διεξαγωγή της λαχειοφόρου αγοράς, συμβάλλοντας μ΄αυτό, στην οικονομική του  ενίσχυση.
Και του χρόνου με υγεία !


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου