22 Φεβρουαρίου 2014

Απάντηση και ξεκάθαρη θέση από το Δ.Σ. «ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» στη Λιάνα Κανέλλη

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου «ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» σε συνεδρίαση, το απόγευμα της Τετάρτης 19-02-2014, παίρνει σαφή, ξεκάθαρη και παλικαρίσια θέση και καταγγέλλει ως ψευδή, ανυπόστατη, επικίνδυνη και συκοφαντική την αναφορά της βουλευτού του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη στο πρόσωπο του προέδρου του συλλόγου.

Επίσης δημοσιοποιεί τα οικονομικά στοιχεία για το εκτελεσθέν επίμαχο πρόγραμμα και πραγματοποιεί Γενική Συνέλευση μελών αύριο Κυριακή, ώρα 12.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Ακτίου – Βόνιτσας.
Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας «ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ», γνωστοποιεί πως συνήλθε σε συνεδρίαση, το απόγευμα της Τετάρτης 19 02 2014, και αποφάσισε:

Α)-Να καταγγείλει ως ψευδή, ανυπόστατη, επικίνδυνη και συκοφαντική την αναφορά της βουλευτού του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη στο πρόσωπο του προέδρου του συλλόγου ότι ενήργησε με σκοπό την υφαρπαγή ψήφων εκμεταλλευόμενος την ανεργία των νέων, ότι δημιούργησε το σύλλογο για την είσπραξη προμήθειας από τη συμμετοχή σε προγράμματα ανέργων, αναφέροντας μάλιστα ψευδή στοιχεία, αναφορικά με το ύψος των ποσών που διαχειρίστηκε ο σύλλογος.

Β)-Να δημοσιοποιήσει οικονομικά στοιχεία για το εκτελεσθέν πρόγραμμα, τα οποία έχουν ως εξής:

Στοιχεία για το πρόγραμμα  
 Εκτελέστηκε από Οκτώβρη 2012 ως και Φεβρουάριο 2013.

Τίτλος προγράμματος
Επιχειρησιακό πρόγραμμα: Ανάπτυξη ανθρώπινου Δναμικού

Τίτλος πράξης
«ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ - Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας».
Κωδικός ΟΠΣ 374219

Ποσό – Δαπάνη προγράμματος
62.312,50 €
που διατέθηκαν
Σε εργαζόμενους 59.363,78 € και 2.948,72 ως έξοδα

Αριθμός απασχοληθέντων
19

Γ) Καλεί σε Γ.Σ. τα μέλη για ενημέρωση και λήψη απόφασης για τα ζητήματα που δημιουργήθηκαν στις 23.02.2014, ημέρα Κυριακή, ώρα 12.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Ακτίου – Βόνιτσας.

Για το δ.σ.
Ο Πρόεδρος
Νικόλαος Λιάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου