19 Φεβρουαρίου 2014

Σύλλογος Αιμοδοτών Ακτίου-Βόνιτσας: Με επιτυχία η αιμοδοσία και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΙΜΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΚΤΙΟΥ –ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αιμοδότες μας για την αθρόα προσέλευσή τους στην Αιμοδοσία της 12-2-2014 από την οποία συλλέχθησαν 38 μονάδες αίματος.
Την ίδια μέρα έγιναν και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου. Ψήφισαν 95 μέλη και εκλέχθησαν οι: Ζαχαράκη Ευδοκία, Ζυγούρη Μαρία, Τόλης Χρήστος, Μασούρα Βούλα, Λασπιτάκη Σοφία, Τσούκας Δημήτριος, Ζαχαράκης Παναγιώτης.
Στην εξελεγκτική επιτροπή εκλέχθησαν οι: Μασούρας Δημήτριος, Φράγκος Σπυρίδων, Παληογιάννη Ελένη. Συνολικά από την αρχή του έτους έχουν συλλεχθεί 77 μονάδες αίματος από τις αιμοδοσίες στο Μοναστηράκι 26/1/14, και στη Βόνιτσα στις 2/2/14 και 12/2/14.
Από καρδιάς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους τους ξεχωριστούς ανθρώπους, τα μέλη του Αιμοδοτικού Συλλόγου μας, που ήρθαν ακόμη και από μακρινές αποστάσεις για να ψηφίσουν το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου.
Για μία ακόμη φορά αξίζουν συγχαρητήρια όλα τα μέλη μας καθότι με το αποτέλεσμα έδειξαν να στηρίζουν την προσπάθεια του Συλλόγου όλα αυτά τα 6 χρόνια δίνοντας μας θάρρος να προχωρήσουμε και να συνεχίσουμε το έργο μας απρόσκοπτα διότι θεωρούμε ότι η εθελοντική αιμοδοσία δεν είναι απλώς μία πράξη αγάπης προς τον συνάνθρωπο, είναι η καταξίωση της ανιδιοτέλειας και μία πράξη βαθιάς κοινωνικής ευθύνης.

ΤΟ Δ.Σ. του Αιμοδοτικού Συλλόγου Ακτίου-Βόνιτσας
 
ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου