7 Μαρτίου 2015

Διαρροή λυμάτων από φρεάτιο του βιολογικού στη Βόνιτσα

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μίλτος Πάτσης 
Οι κάτοικοι της Βόνιτσας διαμαρτύρονται έντονα για διαρροή λυμάτωναπό φρεάτιο του βιολογικού και κάνουν λόγο για ανυπόφορη κατάσταση. 
Η δυσοσμία στη Βόνιτσα επιδεινώνεται μέρα με την ημέρα και πολλοί επισημαίνουν πως αν συνεχιστεί η διαρροή των λυμάτων, τίθεται ζήτημα για την προστασία της υγείας των κατοίκων.
Τα ακάθαρτα λύματα αναβλύζουν από φρεάτιο στον ασφαλτοστρωμένο δρόμο και καταλήγουν στις αυλές, στις άκρες του δρόμου και στα χαντάκια.
Η συνεχιζόμενη διαρροή αποτελεί ένα σοβαρό ζήτημα τόσο από περιβαλλοντικής και αισθητικής υποβάθμισης όσο και δημόσιας υγείας, που θα πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστεί. 
Εκτός από την αφόρητη δυσοσμία που υπάρχει τα βοθρολύματα αυτά περιέχουν παθογόνους μικροοργανισμούς, όπως βακτήρια, και ιούς που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι για τη Δημόσια Υγεία.
Οι κάτοικοι είναι οργισμένοι για το συγκεκριμένο θέμα, λόγω της σοβαρότητας και ζητάνε από τη δημοτική αρχή Ακτίου Βόνιτσας να λάβει μέτρα εδώ και τώρα για τη δημόσια υγεία και να καθαριστεί και να απολυμανθεί η μολυσμένη περιοχή από την μικροβιολογική ρύπανση.




ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου