18 Φεβρουαρίου 2016

H μοναδική πίστα στην Ελλάδα Κανόε Καγιάκ Σλάλομ στον Εύηνο ποταμό

Αποτέλεσμα εικόνας για κανοε καγιακ
Επιτέλους  μετά το 2004 η μοναδική πίστα στην Ελλάδα  Κανόε Καγιάκ Σλάλομ  στον Εύηνο  ποταμό, στη   γέφυρα  «Μπανιά», στα όρια  Θέρμου – Ναυπάκτου θα μπορέσει να λειτουργήσει απρόσκοπτα και κυρίως νόμιμα.

Πράγματι με τις συντονισμένες ενέργειες  του Ευάγγελου Παπαγεωργίου, Πολιτευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Συμβούλου του Υφυπουργού Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, σε συνεργασία με τους τοπικούς παράγοντες της Ναυπάκτου Χρήστο Σαλαμούρα, Δημοτικό Σύμβουλο, και  Θανάση Πετσίνη, η πίστα νομιμοποιήθηκε και  προσδιορίστηκε το συνολικό κόστος για την αποκατάσταση  και την μελλοντική προστασία της, που δεν θα υπερβεί τις 40.000,00€.
Ό Ευάγγελος  Παπαγεωργίου,  αφού εξασφάλισε την συναίνεση του Ελληνικού Δημοσίου, ως ιδιοκτήτη του χώρου, για την χρήση του ακολούθως συμφώνησε με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την εκταμίευση του ανωτέρου ποσού προκειμένου να εκτελεστούν τα έργα στην πίστα (τοποθέτηση φράκτη και ειδικού προστατευτικού συρματοπλέγματος) με σκοπό να καταστεί αυτή προσπελάσιμη και λειτουργική.
Σημαντικό ρόλο στην όλη  υπόθεση  διαδραμάτισε και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ  με την αποφασιστικής σημασίας παρέμβασή του στον αρμόδιο Υπουργό για τα θέματα αθλητισμού.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου