14 Φεβρουαρίου 2016

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: Όπου πίπτει ράβδος...

Χρειάστηκε η προσφυγή στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου από πλευράς του γ.γ. Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων Ευ. Καπετάνιου, προκειμένου οι δύο δημοτικές αρχές στην Αιτωλοακαρνανία να συμμορφωθούν σε πρότερη απόφαση βάσει της οποίας έπρεπε να δεχθούν απορρίμματα από τους δήμους Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας για να αποσυμφορηθούν οι δρόμοι τους. Η μήνυση αφορούσε τους δημάρχους Αγρινίου, Ακτίου - Βόνιτσας και τους προέδρους των δύο φορέων διαχείρισης απορριμμάτων.
Έτσι, πρόσφατα, το Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας αποφάσισε για το επόμενο εξάμηνο να δεχθεί 3.500 τόνους απορριμμάτων από τον Δήμο Πύργου, προκειμένου να τον αποσυμφορήσει.

Στη σχετική απόφαση αναφέρεται ότι στον Νομό Ηλείας αναμένεται εντός Μαρτίου να λειτουργήσει ο χώρος υγειονομικής ταφής υπολειμμάτων στην θέση Τριανταφυλλιά και πως υπάρχει η διαβεβαίωση του υπουργού Εσωτερικών Παν. Κουρουμπλή ότι δεν θα χρειαστεί άλλη φορά στο μέλλον να μεταφερθούν απορρίμματα από την Ηλεία στην Αιτωλοακαρνανία με σκοπό την ταφή τους. 
Μένει να φανεί ο "γαλάζιος" δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου τι θα πράξει...

Η.Β.
Από http://www.avgi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου