2 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΝΩΝ: Αυτή είναι η απάντηση του Γιώργου Μπρούμου στο Δ. Χόρτη

Άμεση ήταν η απάντηση του Γραμματέα του Συλλόγου Βονιτσάνων Γιώργου Μπρούμου στο Διονύση Χόρτη (ΕΔΩ) και τονίζει: «Αν καταφύγουμε εμείς στη δικαιοσύνη ως νέο Δ.Σ., να ξέρεις ότι εσύ μας ανάγκασες».
Αναλυτικά: 

    










Κατ’ αρχήν παρέλειψες τη λέξη αναπληρωματικό (μέλος) για το Μιλτιάδη Πάτση. Η λέξη «παράνομος» ταιριάζει πιο πολύ σε εσένα που κρατάς σφραγίδες και άλλα έγγραφα του Συλλόγου και δεν ψηφίστηκες ποτέ σε εκλογές, αλλά διορίσθηκες. 
    Ξεχνάς ότι τις εκλογές στις 20-12-2015, τιςανακοίνωσες και τις διοργάνωσες ο ίδιος, άρα δεν ήσουν αξιόπιστος ως πρόεδρος αφού διοργάνωσες σαθρές εκλογές.
     Είναι φανερό ότι όλο το σκηνικό το είχες στήσει έτσι προς το τέλος της διαδικασίας, επειδή είδες ότι δεν εκλεγόσουν μέλος του Δ.Σ. βγαίνοντας 9ος με 20 ψήφους.
     Πήγαινε λοιπόν στη δικαιοσύνη μαζί με αυτούς που μετρούσαν τους ψήφους ως το τέλος να τα καταθέσεις όλα αυτά. Γιατί δεν το κάνεις εδώ και 41 μέρες; 
    Αν καταφύγουμε εμείς στη δικαιοσύνη ως νέο Δ.Σ., να ξέρεις ότι εσύ μας ανάγκασες.

Γιώργος Μπρούμος

ΥΓ1: Στις 15-6-2014 που διορίσθηκες ως πρόεδρος χωρίς εκλογές, η μία υπογραφή ανήκει στην εργάτρια για χρόνια του Συλλόγου, από αυτούς που κατηγορούσες ότι παλιότερα δεν έκαναν τίποτα, δεν είχαν ούτε ΑΦΜ κ.λ.π. Η άλλη υπογραφή είναι του πατέρα του Αντιπροέδρου του νέου Δ.Σ.

ΥΓ2: Οι άνθρωποι που ψήφισαν στις 20-12-2015 και τους κατηγορείς ως πρόβατα και κατευθυνόμενους, είναι στο μεγαλύτερο ποσοστό, οι ίδιοι που συναίνεσαν να διορισθείς πρόεδρος χωρίς εκλογές στις 15-6-2014.

ΥΓ3: Κάνε ένα ανοιχτό Δ.Σ. στη Βόνιτσα, αφού εμάς μας θεωρείς πλασματικούς. Σε στηρίζει όλη η πόλη δυνατά γράφει ανώνυμος φίλος σου. Θα έρθει σε λίγες μέρες κι ο Μητροπολίτης, να του εξηγήσεις από κοντά γιατί το χαρακτηρίζεις ‘’Αυτοκράτωρ’’ και να ζητήσεις να καταργηθεί και το έθιμο της Παναγούλας, αφού κατά τους ανώνυμους υποστηρικτές σου δεν παράγει πολιτισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου