1 Φεβρουαρίου 2016

ΑΕΤΟΣ: Απαιτούνται μικρές παρεμβάσεις στο νέο δρόμο στη περιοχή της Βάλτας

  Στον Αετό (Ακτίου Βόνιτσας) περατώθηκε η κατασκευή του έργου «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΑΕΤΟΥ», όπου ασφαλτοστρώθηκε ο αγροτικός δρόμος κάπου 5 χλμ. στην περιοχή της Βάλτας. Οι κάτοικοι του χωριού όμως τονίζουν ότι απαιτούνται ακόμα μικρές παρεμβάσεις στο έργο προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες, για να εξασφαλίζει την ασφαλή κυκλοφορία. 
Συγκεκριμένα απαιτείται η κατασκευή τσιμεντένιων κρασπέδων σε ορισμένα σημεία στην άκρη του δρόμου για να συγκεντρώνονται τα νερά λόγω των βροχοπτώσεων του χειμώνα, για να μην διαβρώνεται το οδόστρωμα. 
Η Δημοτική Αρχή Ακτίου Βόνιτσας θα πρέπει να ευαισθητοποιηθεί και να προκαλέσει ενέργειες προς τον κατασκευαστή για να βελτιώσει με παρέμβαση μερικά κομμάτια του δρόμου, ώστε να τοποθετήσει κράσπεδα για να απομακρύνει τα νερά από το οδόστρωμα τα οποία επιταχύνουν τη φθορά στην άσφαλτο. 
Να τονίσουμε ότι ο νέος δρόμος διευκολύνει για τις γεωργικές και κτηνοτροφικές εργασίες, τη μετακίνηση των κατοίκων και θα συμβάλει στην ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας του Αετού.

ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου