16 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ (16-10-2011)

του Σπύρου Τσακάλη
Την πρώτη νίκη της πέτυχε σήμερα 16-10-2011 η ομάδα ανδρών του Α.Ο. Παλαίρου, του άρη Φερεντίνου, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ ερασιτεχνικής κατηγορίας Αιτωλοακαρνανίας για τον Β’ όμιλο με αντίπαλο την ομάδα του Αχιλλέα Παπαδάτου. 


Το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα είδαμε αναγνωριστικό παιχνίδι από τις δύο ομάδες με λίγες φάσεις. Στο 12' η ομάδα της Παλαίρου κέρδισε φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή, εκτελεστής ο Τσέλιος Γ. και απόκρουση του τερματοφύλακα του Αχιλλέα Παπαδάτου Λασπίτη Ε. 
Στο 14’ ο Μπουρδούβαλης Β. από την Πάλαιρο πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Έπειτα από πίεση της Παλαίρου ο Κολοβός Α. άνοιξε το σκορ στο 17' με ωραίο συνδυασμό 1-0. 



Καλό σουτ ο Κίτσος από την Πάλαιρο λίγο άουτ στο 20'. Η πίεσης της Παλαίρου έφερε καλή ευκαιρία από τον Κουρκούτα Π. που πλάσαρε από το ύψος της περιοχής λίγο άουτ στο 25'. Στο 30’ καλός συνδυασμός από τον Τσέλιο Γ. και τον Μπουρδούβαλη Β. με πλασάρισμα του δεύτερου και απόκρουση του Λασπίτη. Στο 35’ φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή με τον Τσέλιο Γ. και η μπάλα στα δίχτυα του Λασπίτη για δεύτερη φορά. 




Στο 36’ ωραίος συνδυασμός από την ομάδα του Αχιλλέα οφσάιντ ο Αρκουμάνης Ε. Στο 40’ φάουλ από τα πλάγια διώχνει δύσκολα ο Κουνάβης Ε. για την Πάλαιρο σε κόρνερ. 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αχιλλέας ξεκίνησε πιο δυνατά και στο 48’ είχε την πρώτη καλή ευκαιρία αλλά ο Κουνάβης Ε. απέκρουσε και πάλι. Στο 50’ η πίεση του Αχιλλέα Παπαδάτου έφερε καλή ευκαιρία από την μικρή περιοχή αλλά ο γκολκίπερ της Παλαίρου είπε ξανά όχι. Στο 52’ καλό φάουλ έξω από την περιοχή ο Αρκουμάνης για τον Αχιλλέα απόκρουση ο Κουνάβης για πολλοστή φορά. Στο 55’ ξανά ο Αρκουμάνης φάουλ έξω από την περιοχή και διώξιμο της άμυνας της Παλαίρου. 



Στο 75’ ο Κολοβός Α. από τα αριστερά με πολύ καλή ενέργεια αφού πέρασε δύο αντιπάλους έκοψε την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής αλλά ο Κίτσος πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στην επόμενη φάση στο 77’ γκολ με ωραίο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή από τον Αρκουμάνη Ε. για τον Αχιλλέα 1-2. 



Στο 85’ έπειτα από ελεύθερο χτύπημα του Τσέλιου Γ. η μπάλα έφτασε στον Κουρκούτα Π. στην περιοχή του Αχιλλέα και με ωραίο ξερό σουτ έκανε το 3-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ. Ο Κουρκούτας Π. είδε την κόκκινη κάρτα όμως γιατί στους πανηγυρισμούς του τρίτου γκολ έβγαλε την φανέλα του (δεύτερη κίτρινη).
Αρκετά καλή η διαιτησία των : Καλύβα Κωνσταντίνου, Παρασκεύα Αναστασίου και Λύτρα Κωνσταντίνου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου