2 Οκτωβρίου 2011

ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ (2-10-2011)

Με σκορ 1-3 ηττήθηκε σήμερα η ομάδα μας στην 2η αγωνιστική της Β' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Αιτω/νίας για τον Β' όμιλο, από την ομάδα της Θύελλας Παραβόλας. 



Στα πρώτα λεπτά του αγώνα είδαμε αναγνωριστικό παιχνίδι από τις δύο ομάδες χωρίς αξιόλογες ευκαιρίες. Η ομάδα της Παραβόλας στάθηκε πιο τυχερή και άνοιξε το σκορ μέσα από την μικρή περιοχή έπειτα από λάθος της άμυνας της Παλαίρου. Η ομάδα μας κατάφερε να ισοφαρίσει κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου με φοβερό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή του αρχηγού της Τάσου Ζήκου. Ανέβασε την απόδοσή της μετά την ισοφάριση και σε πολλές στιγμές θα μπορούσε να προηγηθεί στο σκορ αλλά στάθηκε άτυχη. 



Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ αρχικά πρωταγωνιστήσαμε δεν ευοδώθηκαν οι προσπάθειες των παικτών μας. Αντίθετα η ομάδα της Θύελλας με ποιο έμπειρους παίκτες κατόρθωσε να ελέγξει το ματς και να προηγηθεί ξανά στο σκορ με κοντινό ψηλοκρεμαστό σουτ. Στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα η ομάδα της Παραβόλας αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής για εξύβριση. Η ομάδα μας όμως δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα και στο τελευταίο λεπτό του αγώνα δέχτηκε και τρίτο γκολ έπειτα από λάθος της άμυνας με κοντινό πλασέ. 


Η φιλοξενούμενη ομάδα στάθηκε σε γενικές γραμμές καλύτερη μέσα στον αγωνιστικό χώρο και της αξίζουν συγχαρητήρια. Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας που βρέθηκαν στην εξέδρα για να υποστηρίξουν τους παίκτες μας. 















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου