5 Απριλίου 2012

Η αρχιτέκτονας Νίκη Φούντα με την ΔΗΜΑΡ

Σε νέα πρόσωπα «ποντάρει» η Δημοκρατική Αριστερά στην Αιτωλ/νία, που όπως φαίνεται θα διαθέτει ποιοτικό ψηφοδέλτιο που αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Μια από τις υποψηφιότητες που ξεχωρίζει είναι αυτή της αρχιτέκτονος Νίκης Φούντα από την Βόνιτσα. 

Μέχρι τώρα με την ΔΗΜΑΡ, έχουν «κλειδώσει» οι υποψηφιότητες του πανεπιστημιακού Βασίλη Πατρώνη από το Αγρίνιο, του περιφερειακού συμβούλου Χρ. Σταυρόπουλου, του ιατρού από την Ναύπακτο Μιχ. Παππά, του κτηνιάτρου επίσης από την Ναυπακτία κ. Αγγελόπουλου, και του κ. Μάργαλου, αρχιτέκτονα από το Μεσολόγγι. 
Μια επίσης υποψηφιότητα που ξεχωρίζει είναι αυτή της 32χρονης αρχιτέκτονος Νίκης Φούντα, που έχει μεγαλώσει στην Βόνιτσα και σήμερα εργάζεται σε μελετητικά γραφεία των Αθηνών. 
Η Νικη Φούντα, έχει σπουδάσει αρχιτεκτονική στο ΕΜΠ , έχει λάβει μεταπτυχιακό τίτλο στην Οικολογική/ Βιοκλιματική Αρχιτεκτονική και Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας στο Πανεπιστήμιο του Φιρένζε της Ιταλίας , ενώ είναι υποψήφια Διδάκτωρ Ε.Μ.Π. στην Συντήρηση και Αποκατάσταση Μνημείων • Αρχιτεκτονική Παράδοση • Οικολογική Αρχιτεκτονική. 
Έχει ακόμη Διδακτορικό στην ένταξη των αρχών της Οικολογικής/Βιοκλιματικής Αρχιτεκτονικής στην Ελληνική Παραδοσιακή Αρχιτεκτονική, ενώ έχει σπουδάσει και Δημόσιες Σχέσεις.

ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου