22 Απριλίου 2012

ΧΡΥΣΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ 2-2 ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΥΡΤΙΑ.

Του Αποστόλη Μπαλατσούρα
Χρυσή εκτός έδρας ισοπαλία απέσπασε ο Αθλητικός Όμιλος Παλαίρου εκτός έδρας από τον Κεραυνό Μυρτιάς. Μάλιστα εάν οι παίχτες της Παλαίρου στα τελευταία λεπτά ήταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαν να φύγουν με το τρίποντο της νίκης. 





Η ομάδα της Μυρτιάς ήταν αυτή που είχε την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι καθώς μόλις στο 5΄ λεπτό ο Κοντογιάννης αφού πέρασε έναν αμυντικό, στο τετ α τετ με τον γκολκίπερ της Παλαίρου το πλασέ του κατέληξε άουτ. 
Στο 9΄ λεπτό ο ποδοσφαιριστής της Παλαίρου Κουρκούτας Π. αφού εκμεταλλεύτηκε το λάθος του αμυντικού της Μυρτιάς έστειλε την μπάλα να χτυπήσει πρώτα στο αριστερό και μετά στο δεξιό κάθετο δοκάρι του σαστισμένου γκολκίπερ της Μυρτιάς. Τρομερή φάση με διπλό δοκάρι.
 Στο 13΄ λεπτό η Μυρτιά είχε πλασέ μόλις άουτ. Στο 17΄ λεπτό ο τερματοφύλακας της Παλαίρου πραγματοποιεί σωτήρια απόκρουση σε δυνατό σουτ της Μυρτιάς. Στο 21΄ λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ για λογαριασμό της Μυρτιάς η μπάλα μόλις άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κουνάβη. Στο 23΄ λεπτό νέα ευκαιρία για την Μυρτιά μέσα από την περιοχή, αλλά το δυνατό σουτ του επιθετικού της Μυρτιάς απόκρουσε ο Κουνάβης. 





Στο 28΄ λεπτό με ένα υπέροχο ψηλοκρεμαστό σουτ που έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στο δεξί παραθυράκι της εστίας της Παλαίρου η Μυρτιά έκανε το 1-0. Η Πάλαιρος προσπάθησε να απαντήσει και στο 35΄ λεπτό μετά από κόρνερ και σουτ μέσα από την περιοχή σημάδεψε για τρίτη φορά το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας της Μυρτιάς. 
Ενώ λοιπόν η Πάλαιρος σημάδευε τα δοκάρια η ομάδα της Μυρτιάς σημάδεψε για δεύτερη φορά τα δίχτυα της Παλαίρου και έτσι στο 37΄ λεπτό το σκορ έγινε 2-0. Πιο συγκεκριμένα ο Βέλλας από πλάγια δεξιά και με πολύ ωραίο δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Κουνάβη. 





Και τα δύο γκολ της Μυρτιάς ήταν πανέμορφα και οι σκόρερ έδειξαν να τρέφουν μια ιδιαίτερη προτίμηση για τα παραθυράκια της εστίας του Κουνάβη. 
Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε αδιάφορα και χωρίς φάσεις μέχρι που φτάσαμε στο 80΄ λεπτό και τα πάντα άλλαξαν. Η Πάλαιρος με τον Ψυχογιό εκμεταλλεύθηκε ολέθριο λάθος του τερματοφύλακα της Μυρτιάς που προσπάθησε να δώσει την μπάλα στον αμυντικό του και έστειλε την μπάλα στην κενή εστία μειώνοντας σε 2-1, αναπτερώνοντας έτσι τις ελπίδες της Παλαίρου για κάτι καλύτερο μιας και μέχρι εκείνη την στιγμή ουδείς πίστευε ότι μπορούσε να αλλάξει κάτι. 
Στο αμέσως επόμενο λεπτό η Μυρτιά έχασε μοναδική ευκαιρία να καθαρίσει το παιχνίδι όμως ο Κοντογιάννης που βρέθηκε «φάτσα» απέναντι από τον Κουνάβη έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι. 





Στο 82΄ λεπτό ο Κολοβός Αλέξανδρος με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή και ύστερα από πολύ ωραία πάσα του Κουρκούτα στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Μυρτιάς και γράφει το 2-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους παίχτες της Παλαίρου. Δύο λεπτά αργότερα στο 84΄ λεπτό ο ίδιος παίχτης, ο Κολοβός Αλέξανδρος, ακριβώς από το ίδιο σημείο χάνει μοναδική ευκαιρία για να κάνει το 2-3 και να έχουμε την απόλυτη ανατροπή.  
Παρόλο που η νίκη δεν ήρθε για την ομάδα της Παλαίρου και ο ανέλπιστος βαθμός της ισοπαλίας είναι σπουδαίος, καθώς με μια νίκη στον επόμενο αγώνα με τα Όχθια στην καυτή της έδρα, εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία. Βέβαια οι παίχτες της Παλαίρου θα πρέπει να προβληματιστούν για την εικόνα που παρουσίασαν σήμερα στον αγωνιστικό χώρο καθώς δεν έδειξαν σε καμιά περίπτωση ( με εξαίρεση το τελευταίο δεκάλεπτο) ότι μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία. 
Πάρα πολύ καλή η διαιτησία των κυρίων: ΤΣΙΛΙΚΑ – ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ - ΝΤΖΑΝΗ.
ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ: ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου