1 Μαρτίου 2013

Και Αιτωλοακαρνάνας στην υπόθεση Παπαγεωργόπουλου!!!

Άλλη μια υπόθεση που κάνει θραύση στο πανελλήνιο φαίνεται ότι έχει τη σφραγίδα της Αιτωλοακαρνανίας. Όπως μάθαμε ο στενός συνεργάτης του τέως δημάρχου Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλου και τέως γενικός γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Λεμούσιας είναι από τα άγια χώματα πέριξ της Τριχωνίδας. 

Κατάγεται από την Κάτω Χρυσοβίτσα του Θέρμου. Πατριωτάκι λοιπόν.Βέβαια οι χωριανοί του δεν τον θυμούνται ιδιαίτερα , παρά μόνο τους γονείς του, αφού ο ίδιος δεν πολυερχόταν στον τόπο καταγωγής του, αλλά η ρίζα είναι ρίζα. 
Ο Μ. Λεμούσιας, μόλις είχε μάθει την απόφαση για την προσωρινή κράτησή του πριν από 1,5 χρόνο βάσει της κατάθεσης του βασικού μάρτυρα Π. Σαξώνη, επιχείρησε να πέσει στο κενό από το παράθυρο, μέσα στο γραφείο του ανακριτή, που βρισκόταν στον δεύτερο όροφο του δικαστικού μεγάρου. 
Πήδηξε πάνω από το γραφείο της γραμματέως και προσέκρουσε με το κεφάλι στο τζάμι του παραθύρου, που ευτυχώς δεν έσπασε, σχολίασαν αυτόπτες μάρτυρες. 
Στη συνέχεια, την ώρα που οι αστυνομικοί τού περνούσαν χειροπέδες, ακούστηκε να λέει: «Τι θα πω στα παιδιά μου και στους φίλους μου;». 

ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου