29 Δεκεμβρίου 2013

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου στην Πάλαιρο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου στο γήπεδο της Παλαίρου με τη συμμετοχή παιδικών ομάδων (Αγίου Νικολάου, Βόνιτσας, Παλαίρου, Πλαγιάς) υπό την αιγίδα της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας και του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Ν. Σολδάτου, για την ενίσχυση παιδιών με ειδικές ανάγκες.
Στην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Αντωνόπουλος, ο Δήμαρχος Ακτίου - Βόνιτσας, εκπρόσωπος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων παιδιών με ειδικές ανάγκες Αιτωλοακαρνανίας, αρκετοί  δημοτικοί σύμβουλοι, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γιώργος Αποστολάκης, ο εφημέριος της Παλαίρου κ. Γατσούλης Κων/νος, ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών κ. Σπύρος Τομαράς, εκπρόσωποι των σωματείων των ομάδων και πλήθος κόσμου.
Στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικοί τίτλοι της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, στον εφημέριο της Παλαίρου, στον Δήμαρχο, στα σωματεία και στους διαιτητές.
Προσφέρθηκαν γλυκά, χυμοί και αναψυκτικά σε όλους τους παραβρισόμενους.
Στο αγωνιστικό μέρος αναμετρήθηκαν τα ζευγάρια Α.Ο. Πλαγιάς - Αμβρακικός Βόνιτσας (1-4) και Α.Ο. Παλαίρου - Άγιος Νικόλαος (3-0). Οι νικητές αναμετρήθηκαν στον τελικό: Α.Ο. Παλαίρου - Αμβρακικός Βόνιτσας (3-1).
Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!!!
 








































































































 
 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου