13 Δεκεμβρίου 2013

Γιώργος Αποστολάκης: Δουλεύει αθόρυβα και συστηματικά!

Παλιά «μαμή» στην πολιτική ο Γιώργος Αποστολάκης και καλός γνώστης της αυτοδιοίκησης!
Δεξιά κι αριστερά διαδίδει πως έχει μάθει από τα λάθη του (κάτι που παραδέχθηκε και δημόσια πρόσφατα) και αν πραγματικά έχει διδαχθεί από αυτά αποτελεί έναν πολύ δυνατό αντίπαλο για τον υποψήφιο της δεξιάς Θύμιο Φερεντίνο! 
     Αυτό που μπορούμε με απόλυτη ασφάλεια να αναφέρουμε είναι πως ο Αποστολάκης δουλευει αθόρυβα, συστηματικά και από σπίτι σε σπίτι, το γνωστό σύστημα πόρτα – πόρτα που πάντα πιάνει σε «επαρχιώτες»!
Από την άλλη ο κ. Φερεντίνος μπορεί να φέρνει τον αέρα της ανανέωσης στα δημοτικά πράγματα της περιοχής αλλά έχει να αντιμετωπίσει την εκλογική απειρία, τόσο την δική του όσο και ανθρώπων που τον συναναστρέφονται!
      Όπως μαθαίνουμε ενάμιση χρόνο τώρα που ο Φερεντίνος δείλιαζε να βγει μπροστά επειδή δεν ήταν ξεκάθαρες οι προθέσεις του Δημάρχου Ν. Σολδάτου, ο Αποστολάκης «όργωσε» τα χωριά όλου του Δήμου και δέσμευσε ανθρώπους που ακόμα δεν φανερώνει όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν τι γίνεται στο επιτελείο του!
Άνθρωποι από την περιοχή από διάφορες κομματικές αποχρώσεις με τους οποίους έχουμε μιλήσει με βάση τα τωρινά δεδομένα, φέρνουν σε καλύτερη μοίρα τον Γιώργο Αποστολάκη και θεωρούν ότι ο Φερεντίνος διατηρεί ένα καλό προβάδισμα μόνο στο παλιό Δήμο Μεδεώνος το οποίο βέβαια παίζει να μεταβληθεί!
Στο στρατόπεδο τώρα και των δυο πνέει μια μεγάλη υπεραισιοδοξία για την τελική έκβαση του αποτελέσματος!
Μένει να δούμε μετά τις γιορτές φυσικά που θα ξεκαθαρίσουν περισσότερα πράγματα ποιος ξεκινά με καλύτερα προγνωστικά την εκλογική του εκστρατεία!
Όσοι πάντως από το επιτελείο του Φερεντίνου υποτιμούν τον Αποστολάκη ως αντίπαλο κάνουν τραγικό λάθος! Ας τους θυμίσουμε την λαϊκή ρύση που μάλλον έχουν ξεχάσει «Ο φόβος φυλάει τα έρμα»!

Από http://www.paronetol.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου