10 Δεκεμβρίου 2013

Η αγωνία της διοίκησης, των παικτών και των φιλάθλων του Α.Ο. Παλαίρου οδεύει στο τέλος της

Δύο αγωνιστικές απέμειναν για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του Γ' ομίλου της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας Αιτ/νίας. Η ανδρών του Α.Ο. Παλαίρου πραγματοποίησε μέχρι σήμερα κακή πορεία και κινδυνεύει με υποβιβασμό.
Στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, η Πάλαιρος αγωνίστηκε πρώτα με την Μεδεών Κατούνας στο γήπεδο του Μοναστηρακίου και ηττήθηκε με 2-0, σε ένα αγώνα που μόνο ποδόσφαιρο δεν μπορούσαν να παίξουν οι ομάδες λόγω έντονης βροχόπτωσης, δυνατών ανέμων και αρκετού κρύου. Ωστόσο η ομάδα της Κατούνας ήταν πιο δυνατή και δίκαια κέρδισε το παιχνίδι.
 

 
Το δεύτερο παιχνίδι έγινε με τον Αχιλλέα Παπαδάτου (εξ αναβολής αγώνας λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου από έντονη βροχόπτωση) εκτός έδρας, με νικήτρια την Πάλαιρο για πρώτη φορά φέτος με σκορ 2-1 και χαμένο πέναλτυ (δύο κόκκινες κάρτες για τον Αχιλλέα Παπαδάτου). 
 

 
Το τρίτο παιχνίδι έγινε την περασμένη Κυριακή το απόγευμα (8-12) στο Θύρρειο με τον Ακαρνανικό Θυρρείου και η ομάδα μας ηττήθηκε με το βαρύ σκορ 5-0. Καθόλου καλή αγωνιστική παρουσία για την Πάλαιρο που δίκαια έχασε από την ομάδα του Ακαρνανικού.
 

 
Ας επιστρέψουμε όμως στην κακή πορεία της Παλαίρου. Η ομάδα μας για τρεις μήνες περίπου έμμεινε χωρίς γήπεδο και οι παικτές δεν μπορούσαν να προπονηθούν κατάλληλα. Και αν συνυπολογίσουμε τις αποχωρήσεις παικτών, επιβαρύνθηκε το όλο κλίμα και αυτό δικαιολογεί κάπως την πορεία του πρώτου γύρου...
 
Την επόμενη όμως εβδομάδα, ολοκληρώνεται η τοποποθέτηση του πλαστικού χλοοτάπητα και θα επανανέλθουμε σε φυσιολογικούς ρυθμούς...
 
Δείτε μερικές ΦΩΤΟ από την κατασκευή του γηπέδου μας...
 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου