28 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΛΑΙΡΟΥ

Μπαλατσούρας Απόστολος 
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26-01-2013 στην αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων ‘Σπύρος Αχείμαστος’ η κοπή της πίτας του Σκακιστικού συλλόγου Παλαίρου. 

Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν όλη η σκακιστική νεολαία της Παλαίρου, πολλοί γονείς, ο προπονητής του συλλόγου Ανδρέας Αθανασιάδης και ο Αντιδήμαρχος Κομποτιάτης Παναγιώτης. 




Το φλουρί, στο οποίο αντιστοιχούσε μια ξύλινη σκακιέρα, κέρδισε η μεγαλύτερη ηλικιακά σκακίστρια του συλλόγου κ. Κοτροπούλου Μαίρη, η οποία διατρέχει το 65 έτος της ζωής της. Η κ. Κοτροπούλου, (η οποία άρχισε να μαθαίνει σκάκι πρίν δύο μήνες), ζήτησε να γίνει νέα κλήρωση, διότι επιθυμούσε την πολύ όμορφη σκακιέρα (που είναι δωρεά του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας) να την κερδίσει ένα από τα σαράντα μικρά παιδιά που βρίσκονται στο Σύλλογο. Η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα και έτσι στην δεύτερη κλήρωση την σκακιέρα κέρδισε ο εντεκάχρονος Θανάσης Κατσαμπίρης. 
Μετά την κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκαν σκακιστικοί αγώνες με την συμμετοχή όλων των λιλιπούτειων σκακιστών. 




Θα πρέπει να τονιστεί ότι όλη η εκδήλωση δημιουργήθηκε και υλοποιήθηκε από το γυναικείο τμήμα του συλλόγου. Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν, στις σκακίστριες του συλλόγου κ.κ Αχειμάστου Δήμητρα, Καλαποθάκου Σταυρούλα, Κοτροπούλου Μαρία, Τούσια Άννα καθώς και στις μητέρες που συνέβαλαν στα έξοδα προκειμένου να υλοποιηθεί η πολύ ωραία εκδήλωση. 

Σκακιστικός Σύλλογος Παλαίρου






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου