22 Ιανουαρίου 2013

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Μελίνα Καϋμενάκη στο πανευρωπαϊκό συλλόγων TAEK WON DO

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Καϋμενάκη Μελίνα στοΠανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συλλόγων τάε κβο ντο που διεξήχθη στηνΑθήνα από τις 9 έως τις 14 Ιανουαρίου 2013. Μεγάλη διάκριση για την αθλήτρια του Ακαρνανικού Α.Σ. Μύτικα που ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις και το υψηλό επίπεδο των αγώνων.  

Ο τελικός ήταν συγκλονιστικός με την Μέλινα να ανατρέπει το εις βάρος της σκορ στον τρίτο γύρο δείχνοντας ότι διαθέτει δύναμη, ψυχή, τεχνικές αρετές αλλά και στόφα πρωταθλήτριας διατήρησε το προβάδισμα ως το τέλος. 
‘’Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα για έναν αθλητή από το βάθρο , αφιερώνω την νίκη μου στην οικογένεια μου και τους προπονητές μου ‘’ δήλωσε η νεαρή αθλήτρια. 
Στους ίδιους αγώνες τέταρτος κατετάγη ο Χριστονίκος Χρύσανθος. Ο Χρύσανθος από τους πιο θεαματικούς αθλητές των αγώνων πέρασε μπάι τον πρώτο αγώνα νίκησε 10-8 στο δεύτερο αγώνα τον Τούρκο αντίπαλο του, νίκησε στον τρίτο 9-4 τον Σλοβένο και ηττήθηκε στον τέταρτο 8-7 από τον Έλληνα που κέρδισε τελικά και την κατηγορία. 
Οι αγώνες ήταν πραγματικά μια γιορτή για το τάε κβο ντο με συμμέτοχη αθλητών από 28 χώρες της Ευρώπης ολυμπιονίκες, παγκόσμιους πρωταθλητές, πανευρωπαϊκούς πρωταθλητές, τους Έλληνες πρωταθλητές .Η οργάνωση ήταν άψογη με ηλεκτρονικούς θώρακες, υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό, ακριβοδίκαιη διαιτησία, ενώ το εκπληκτικό στάδιο του τάε κβο ντο που διοργανώθηκαν οι Ολυμπιακοί αγώνες του 2004 ήταν ο ιδανικός χώρος που αναπτύχτηκε όλο το παραπάνω σκηνικό.  
‘’Η διάρκεια είναι το χαρακτηριστικό αλλά και το ζητούμενο του πρωταθλητισμού. Τα παιδιά για μια ακόμη φορά απέδειξαν ότι είναι αθλητές πολύ υψηλού επίπεδου" δήλωσε ικανοποιημένος ο προπονητής τους Παπαδιώτης Γιώργος ενώ ο έτερος των προπονητών Καϋμενακης Σπύρος είπε με νόημα ‘’είναι μια στάση από ένα πολύ όμορφο ταξίδι που ξεκινήσαμε με τα παιδιά όμως το ταξίδι συνεχίζεται...

ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου