1 Απριλίου 2013

Ο ΕΜΙΡΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΑΓΟΡΑΖΕΙ 5.000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ!

Ο Εμίρης του Κατάρ Sheikh Hamad bin Khalifa Al-Thani, γνωστός και ως ο εμίρης με τις παντόφλες, μετά την αγορά 6 νησιών στο Ιόνιο, επεκτείνει τις αγορές του και στην Αιτωλοακαρνανία. Στο πλαίσιο των επενδύσεων ύψους 40 εκατομμυρίων... 

...ευρώ που ενδιαφέρεται να πραγματοποιήσει η μικτή επιτροπή Συνεργασίας Ελλάδας - Κατάρ μέσω του Ελληνο-Καταριανού Fund υπό την προεδρία του υφυπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Νότη Μηταράκη και του Διευθύνοντος Συμβούλου της Qatar Holding Ahmad Al-Sayed, έχει υπάρξει έντονο ενδιαφέρον για την αγορά μεγάλου τμήματος γης στην Πάλαιρο Αιτολοακαρνανίας. 

ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΊΑ ΣΥΜΒΟΎΛΩΝ ΤΗΣ QATAR HOLDING ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΈΣ ΜΈΡΕΣ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΑΝΆΠΤΥΞΗΣ, ΈΛΑΒΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΉΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΌΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΌΠΝΟΟΥ ΣΧΕΔΊΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΜΈΡΕΣ ΣΤΗΝ παλαιρο ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΉΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΏΝ ΣΧΕΔΊΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΆ ΆΝΩ ΤΩΝ 5.000 ΣΤΡΕΜΜΆΤΩΝ ΤΗΣ παλαιρου ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΏΝ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΩΝ, ΠΟΛΥΤΕΛΟΎΣ ΚΑΤΟΙΚΙΏΝ, καζινο, ΜΑΡΊΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΆΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΊΔΙΟ Ή ΓΙΑ ΚΆΠΟΙΟ ΑΠΌ ΤΑ 24 ΠΑΙΔΙΆ ΤΟΥ. 
ΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΆ ΤΟΥ ΣΧΈΔΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΕΤΑΙ Η ΥΠΌΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΝΈΟΥ ΛΙΜΈΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΏΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΝΊΜΩΝ ΚΑΤΟΊΚΩΝ Της Παλαίρου. 

Η Πάλαιρος είναι κωμόπολη έδρα του δήμου Κεκροπίας της πρώην επαρχίας Ξηρομέρου του Νομού Αιτωλοακαρνανίας
Η παράκτια ζώνη βρέχεται από το Ιόνιο πέλαγος ενώ η ενδοχώρα συνορεύει με τους Δήμους: Ανακτορίου, Αλυζίας, Μεδεώνων. Σε μικρή απόσταση από τις ακτές του Δήμου εκτείνονται τα νησιά: Λευκάδα, Κάλαμος, Μεγανήσι κ.α. Η γεωγραφική δομή της περιοχής του Δήμου Παλαίρου παρουσιάζει μια ποικιλία. Περιλαμβάνει: παράκτιες ζώνες, αρμυρόβαλτους, πεδινές εκτάσεις, δάση, ορεινούς όγκους, λίμνες. Στο Δήμο υψώνεται ο ορεινός όγκος του Σέρεκα (1171μ.), ο οποίος αποτελεί έναν από τους τρεις μεγάλους όγκους τωνΑκαρνανικών ορέων, ακόμα υπάρχουν και άλλα μεγάλα και μικρά βουνά. Ενδιαφέρον ακόμη παρουσιάζει η παράκτια ζώνη με τις βραχώδεις ακτές προς την πλευρά του Ιονίου η λιμνοθάλασσα που βρίσκεται ανάμεσα στον Δήμο και στην Λευκάδα, οι αρμυρόβαλτοι λίμνη Βουλκαριά.

ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΨΕΜΑ!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου