14 Νοεμβρίου 2015

Κώστας Τριαντακωνσταντής: Επίσημο έγγραφο - Απάντηση του Δημάρχου κ Αποστολάκη

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
-ΠΑΚΤΩΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ επί Δημαρχίας κ Αποστολάκη.
-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Μία από τις υποθέσεις που έστειλα για έλεγχο νομιμότητας στους αρμόδιους της συντεταγμένης πολιτείας είναι και οι απευθείας αναθέσεις που γίνονται διαχρονικά στο  Δήμο Ακτίου Βόνιτσας.

Τόνισα πολλές φορές , δεν αναζητώ την δημοσιότητα αλλά απαιτώ τη χρηστή , δίκαιη και αποτελεσματική διαχείριση του Δημοτικού και Δημόσιου χρήματος από τους αιρετούς του Δήμου μας. Φυσικά για τούτη τη πολιτική μου πράξη δεν πήρα, ούτε πρόκειται να πάρω την άδεια κανενός.

Γνωρίζω ότι έρχομαι σε σύγκρουση με μεγάλα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα. Αν το σκοπό μου που ανάφερα παραπάνω,  μερικοί δεν τον κατανοούν ή προσποιούνται ότι δεν καταλαβαίνουν με αφήνει παγερά αδιάφορο.

Τη πολιτική κριτική κάποιοι δεν την αντέχουν , πανικοβάλλονται  και βρίσκονται σε σύγχυση. Δικό τους πρόβλημα.

Σε προσωπική αντιδικία  που προσπαθούν,  να μεταθέσουν την δημόσια κριτική μου , τους πληροφορώ,  ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ και είναι πολύ μικροί πολιτικά ΝΑ ΜΕ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ. Αυτά για σήμερα.

                                    Αγαπητοί Αναγνώστες

Διαβάστε το παρακάτω επίσημο έγγραφο που υπογράφει ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης σε απάντηση, προφανώς της Αποκεντρωμένης Αυτοδιοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου  με κοινοποίηση στον Γενικό Επιθεωρητή  Δημόσιας Διοίκησης ,της αναφοράς- καταγγελίας μου για τις απευθείας αναθέσεις στο Δήμο μας.


Μετά από τις δημοσιεύσεις μου εσείς συμφωνείτε με την απάντηση του Δημάρχου κ Αποστολάκη;

Ο κ Δήμαρχος δεν αναφέρει μια κρίσιμη λέξη που αναφέρει η σχετική νομολογία. Η λέξη κλειδί είναι , τα ποσά που αναφέρει ισχύουν ΕΤΗΣΙΩΣ συνολικά.

Παράλειψη; Δεν γνωρίζω.
Λάθος ;Δεν γνωρίζω.
Άγνοια που απευθύνει την απάντηση του ;Δεν γνωρίζω.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι αναφέρει << το όριο της απευθείας ανάθεσης ποτέ δεν ξεπέρασε ο Δήμος μας κλπ >>. Ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης δεν περιορίζεται στη δική του χρονική περίοδο που έχει τη πολιτική νομιμοποίηση να διοικεί το Δήμο  , αναφέρει και τη προηγούμενη δημοτική περίοδο !!!!! Τυχαία; Δεν νομίζω; Το λόγο που το έκανε , δεν τον γνωρίζω.

Γεγονός είναι ότι οι πολιτικές αυτές είναι εις βάρος των Δημοτών.
Αυτές  τις  πολιτικές  αντιπαλεύω με καθαρή συνείδηση και ψηλά το κεφάλι.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
Τη Δευτέρα συνεχίζουμε τις δημοσιεύσεις.

                                   Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου