16 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΤΩΝ ΑΧΕΠΑ ΠΑΤΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ

Πρώτη εκδήλωση για το τμήμα των γυναικών της αδελφότητας  AHEPA PATRAS, DOP 433 OLYMPIADA PATRAS  και η επιτυχία ήταν σε υπερθετικό βαθμό!  Η παρθενική τους εκδήλωση, ήταν και η παρθενική τους εμφάνιση στην κοινωνία  της Πάτρας και συνδυάστηκε με εκδήλωση τιμής για τα 86 χρόνια ζωής της μεγάλης οικογένειας των Θυγατέρων της Πηνελόπης.

Η εκδήλωση είχε την επωνυμία:
CHARITY EVENT FOR  86TH ANNIVERSARY FROM THE  FOUNDATION OF  DAUGHTER OF PENELOPE
ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ - 86 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΩΝ DOP AHEPA ORG.

Η εκδήλωσε έλαβε χώρα στους χώρους του Κωσταντοπουλείου Ιδρύματος Πάτρας [οδός Πην. Κωνσταντοπούλου 10 άνωθεν Ιεράς Μονής Γηροκομείου Πάτρας] και περιλάμβανε εκκλησιασμό, παράδοση ειδών διατροφής των τροφίμων, παραδοσιακό χορευτικό πρόγραμμα και μικρό πρόγραμμα ΡΕΤΡΟ.
Στην εκδήλωση συμμετείχε και το τμήμα ανδρών ΑΧΕΠΑ ΠΑΤΡΑΣ HJ_25/25 «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ».

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στις Θυγατέρες της Πηνελόπης της Πάτρας, στην δραστήριο πρόεδρό της κα Ρεββέκα Τσούλου και σε όλες τις κυρίες. Από τα συνημμένα βίντεο θα δείτε την ποιότητα της εκδήλωσης και το μέγεθος της επιτυχίας της.
Η κα πρόεδρος του τμήματος με την ευκαιρία απηύθυνε χαιρετισμό σε όλα τα τμήματα της αδελφότητος με την ευκαιρία του εορτασμού των 86 χρόνων ζωής των Θυγατέρων της Πηνελόπης, ευχόμενη υγεία, οικογενειακή ευτυχία και επιτυχίες στο έργο της αδελφότητας. Τις ευχές της έστειλε στα πέρατα της οικουμένης και η αντιπρόεδρος του τμήματος κα Ευαγγελία  Μπακόλα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καλώντας σε μαζική συμμετοχή στην επόμενη εκδήλωση των ΑΧΕΠΑ ΠΑΤΡΑΣ την 22α Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ ΠΑΤΡΑΣ, στα πλαίσια του MONEY SHOW.
Παρακολουθείστε σε βιντεοσκόπηση τις κυριότερες στιγμές της εκδήλωσης και φωτορεπορταζ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ

ΘΕΙΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΧΕΠΑ ΠΑΤΡΑΣ

ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗ

ΑΠΟΛΥΣΗ ΑΝΤΙΔΩΡΟ

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΤΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΤΟΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΤΟΥ ΡΕΜΠΕΤΗ

ΤΟ ΡΕΤΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ

ΕΔΩ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου