16 Νοεμβρίου 2015

Αναστάτωση στο Μύτικα: Κλείνει το Υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς;

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι του Μύτικα και της Δημοτικής ενότητας Αλυζίας από την είδηση ότι το Υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς (πρώην Αγροτικής Τράπεζας) πρόκειται να κλείσει, στο πλαίσιο των σχεδίων αναδιάρθρωσης των συστημικών τραπεζών, αφού στόχος των διοικήσεων είναι να μειώσουν το δίκτυο καταστημάτων που διατηρούν στην Ελλάδα.
Το ΜΥΤΙΚΑS PRESS γράφει: 
Κλείνει η Τράπεζα Πειραιώς στον Μύτικα; Αν αυτό πραγματοποιηθεί θα είναι καίριο πλήγμα στον Μύτικα και σε όλη την Δ.Ε. Αλυζίας.
Πληροφορούμαστε ότι το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στον Μύτικα, υπάρχουν σκέψεις και οδεύει προς κλείσιμο. Η πληροφορία μαςείναι έγκυρη και δεν χωρά αμφισβήτηση. Η οριστική απόφαση δεν έχει ακόμα παρθεί, όμως η σκέψη υπάρχει και μάλιστα οι δικές μας πληροφορίες μιλάνε σχεδόν για βεβαιότητα.
Δεν χρειάζεται εμείς να εξηγήσουμε τις μεγάλες επιπτώσεις που θα έχει ένα ενδεχόμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς του Μύτικα. Καθένας το αντιλαμβάνεται.
Εμείς το αναφέρουμε και ελπίζουμε να υπάρξει μία κινητοποίηση μήπως και καταφέρουμε να αποτρέψουμε την δυσάρεστη αυτή εξέλιξη, όχι μόνο για τον Μύτικα, αλλά για ολόκληρη την Δ.Ε. Αλυζίας.

ΑΠΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου