19 Νοεμβρίου 2015

Επέστρεψε το ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Μύτικα!

Το ασθενοφόρο που είναι δωρεά της οικογένειας Χιόνη στο Κ.Υ. Μύτικα, με απόφαση του Διοικητή του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, είχε μεταφερθεί στο Κ.Υ. Αστακού. 
Επέστρεψε το ασθενοφόρο δωρεά της οικογένειας Χιόνη στο Κ.Υ. Μύτικα. Το ασθενοφόρο με απόφαση του Διοικητή του Νοσοκομείου Μεσολογγίου κ. Κυριακόπουλου σε προγενέστερο χρόνο, είχε μεταφερθεί στο Κ.Υ. Αστακού καθώς και ο οδηγός του.
Αυτό που εμείς έχουμε υπεύθυνα να ενημερώσουμε τους κατοίκους είναι ότι,αυτή την στιγμή στο Κ.Υ. Μύτικα με έναν γιατρό τα πρωινά και με πέντε εφημερίες (ο Δ/ντης μαζί με τον αγροτικό ιατρό του Αρχοντοχωρίου), το να έρθει πίσω και ο οδηγός του ασθενοφόρου ο οποίος βρίσκεται στον Αστακό θα είναι δώρο - άδωρο και το εξηγούμε.
Τα πρωινά με ένα γιατρό στο Κ.Υ. Μύτικα το ασθενοφόρο δεν μπορεί να κινηθεί (θέλει πλήρωμα οπωσδήποτε γιατρό), ενώ στις 5 εφημερίες μόνο τις 2 θα μπορεί να υπάρχει και οδηγός, γιατί σε κάθε μία βάρδια ο οδηγός δικαιούται και μία άδεια. Άρα λοιπόν θα πρέπει πρώτα να έρθουν γιατροί και κατόπιν και οδηγοί.
Αυτή την στιγμή με τον οδηγό που ανήκει στο Κ.Υ. Μύτικα και βρίσκεται στο Κ.Υ. Αστακού, βγαίνουν οι βάρδιες ασθενοφόρου στο Κ.Υ. Αστακού και έτσι και το Κ.Υ. Μύτικα μπορεί να καλέσει και να έρθει το ασθενοφόρο, κάτι που έχει γίνει αρκετές φορές.
Πάντως είναι θετικό που ήρθε το ασθενοφόρο, γιατί πληροφορούμαστε ότι στον Αστακό απλά λιαζότανε, ενώ εδώ τουλάχιστον βρίσκεται μέσα σε στεγασμένο χώρο και επιπλέον ικανοποιείται και η επιθυμία των δωρητών, το ασθενοφόρο να ανήκει και να βρίσκεται στο Κ.Υ. Μύτικα.

Από http://mytikaspress.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου