26 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ

Την Τετάρτη 25-11-2015 και ώρα 19:30 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. Πριν   τη συνεδρίαση κατέθεσα στη πρακτικογράφο γραπτή αίτηση και παρακάλεσα  να πρωτοκολληθεί.

Με την αίτηση ζητούσα να τεθεί ως θέμα προς συζήτηση εκτός ημερησίας διάταξης  << Άρθρο του προέδρου του Κέντρου που αναρτήθηκε σε διάφορες ιστοσελίδες>>.
Συγκεκριμένα ζητούσα
  1. την τοποθέτηση καθενός μέλους του ΔΣ του Κέντρου ή ως σύνολο για το άρθρο
  2. Την αποστολή σε εμένα αναλυτικών και επικυρωμένων πρακτικών που αφορούν τη  συνεδρίαση  ως προς το παραπάνω θέμα.

Εισερχόμενος ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης  στην αίθουσα συνεδρίασης είπε << Η χρήση κινητών τηλεφώνων και η λήψη φωτογραφιών απαγορεύεται. Αν αύριο δω φωτογραφίες σε ιστοσελίδες θα πάω στον εισαγγελέα >> !!!!!!!!!. Δήμαρχε κ Αποστολάκη Γεώργιε συμφωνείτε με την άποψη αυτή;

Αφού συζητήθηκαν τα θέματα της ημερησίας διάταξης ο Πρόεδρος του Κέντρου είπε στα μέλη του ΔΣ,  ότι υπάρχει η αίτηση μου. Είπε δεν μπορεί να τη διαβάσει λόγω κακού γραφικού χαρακτήρα μου . Τη διάβασα εγώ και τότε ο Πρόεδρος είπε το άρθρο δεν αφορά εσάς  κ Τριαντακωνσταντή και δεν υπάρχει θέμα προς συζήτηση. Τα άλλα μέλη του ΔΣ δήλωσαν άγνοια του άρθρου και το θέμα έκλεισε.

Βγήκα έξω από την αίθουσα της συνεδρίασης και κάνοντας δύο βήματα στην αυλή του Παιδικού Σταθμού της Βόνιτσας  δέχθηκα αήθη , απρόκλητη πεζοδρομιακού χαρακτήρα φραστική  επίθεση  από δύο άτομα άγνωστα σε μένα.
Τότε ο Πρόεδρος μου είπε να πάω στο γραφείο του , το οποίο και έπραξα. Τα δύο άτομα εισήλθαν στο γραφείο του Προέδρου του Κέντρου συνέχισαν ,ειδικά ο ένας,  την φραστική επίθεση εναντίον μου . Διατήρησα την ψυχραιμία μου ως όφειλα πρωτίστως στον εαυτόν μου. Με τη παρέμβαση του Προέδρου , του κ Τραυλού, της κ Πανταζή και της κ Μπουμπούλη μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου και Δημοτικών Συμβούλων τα δύο άτομα αποχώρησαν με ύβρεις και απειλές εναντίον μου,  ειδικά από το ένα.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Κέντρου μου είπε να συζητήσουμε. Του απάντησα ότι δεν μπορούμε να κάνουμε οποιαδήποτε κουβέντα αν σε μία εβδομάδα ( αρκετός χρόνος) σε όλες τις ιστοσελίδες που ανήρτησαν το άρθρο του στείλει το απλό. Να δηλώσει κατηγορηματικά ότι δεν εννοούσε εμένα στο άρθρο-λιβελογράφημα . Το τι θα πράξει δεν γνωρίζω.

Με το φυσικό πρόσωπο κ Αποστολάκη Παντελή δεν ασχολήθηκα ποτέ, δεν ασχολούμαι τώρα και δεν πρόκειται να ασχοληθώ ποτέ δια βίου. Στο  άρθρο του αν υπέγραφε ως φυσικό πρόσωπο δεν θα έδινα καμία απολύτως σημασία. Υπογράφει όμως με τη θεσμική του ιδιότητα , αυτή του Προέδρου του Κέντρου Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου. Εγείρεται συνεπώς μεγάλο πολιτικό πρόβλημα.   Στη πολιτική του Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου  έκανα, κάνω και θα εξακολουθήσω να κάνω κριτική. Τόσο απλά είναι τα θέματα.

Αν δεν αντέχει τη κριτική ο Πρόεδρος , τα μέλη της πλειοψηφίας και αν χρειασθεί και της μειοψηφίας με ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ.

                                            Αγαπητοί Αναγνώστες

Τη πολιτική αντιπαράθεση προσπαθούν μερικοί να τη μετατρέψουν σε προσωπική αντιδικία. Δεν θα πέσω στη παγίδα τους.

                           Δεσμεύομαι απέναντι σας

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.

                      Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης Γεώργιος και τα υπόλοιπα μέλη του

Δημοτικού Συμβουλίου τι λένε για όλα αυτά; ΟΨΟΜΕΘΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου