22 Ιανουαρίου 2012

Α.Ο ΠΑΛΑΙΡΟΥ - ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ 8-3 (ΠΑΙΔΩΝ 21-1-2012)

Μία ακόμα νίκη για την ομάδα παίδων της Παλαίρου με αντίπαλο την ομάδα του Ακαρνανικού Φυτειών, χτες Σάββατο 10:30’ το πρωί στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής του Β’ γύρου για τον Δ’ όμιλο της ΕΠΣΝΑ. 






Ο αγώνας ήταν δυνατός και με πολλές φάσεις. Μέχρι το πεντηκοστό λεπτό η ομάδα των Φυτειών αντιστεκόταν σθεναρά. Έπειτα όμως το παιχνίδι κατέληξε περίπατος για την ομάδα της Παλαίρου. 
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας προηγήθηκε 2-0, αλλά η ομάδα των Φυτειών κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ σε 2-2, που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο νωρίς νωρίς η Πάλαιρος έκανε το 3-2, αλλά ένα λεπτό αργότερα η Φυτείες ισοφάρισαν και πάλι σε 3-3. 
Από τη στιγμή αυτή και στο εξής η ομάδα μας ήταν καταιγιστική. Τα σκορ σταμάτησε στο 8-3, ενώ για την Πάλαιρο πραγματοποιήθηκαν όλες οι αλλαγές, μπαίνοντας στο παιχνίδι και μικρότερες ηλικίες παικτών. Αξιοσημείωτο είναι ότι η ομάδα μας έχασε 7 τετ α τετ. Πάρα πολύ καλός ο τερματοφύλακας των Φυτειών Μήτσιος Β. 





Τα γκολ για την Πάλαιρο πέτυχαν οι: Κολοβός Αλέξανδρος 3, Λίτος Αλέξανδρος 1 και Παπαζώης Αντώνης 4. 
Συγχαρητήρια στη διοίκηση του Ακαρνανικού Φυτειών και ιδιαίτερα στον προπονητή της ομάδας κ. Κορώση για το ήθος των παικτών του. 
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Κατσαούνη Βασίλη.












1 σχόλιο: