30 Ιανουαρίου 2012

Κατούνα: Επιτυχία σημείωσε η σύναξη της Σχολής Γονέων της ενορίας Αγίου Αθανασίου

Η επόμενη ομιλία της σχολής γονέων Αγίου Αθανασίου Κατούνας, θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου 2012 από τον κ. Παντελεήμωνα Λεονάρδο, Θεολόγο – Ιατρό, με θέμα: «Σχέση γονέων και εφήβων». 



Συνεχίζονται με επιτυχία και εφέτος στην ενορία Αγίου Αθανασίου Κατούνας, οι Ομιλίες της Σχολής Γονέων που φέτος γίνονται σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου. 
Επιτυχία σημείωσε η σύναξη της Σχολής Γονέων της ενορίας Αγίου Αθανασίου Κατούνας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 στον Ιερό Ναό..... 


Την ομιλία παρακολούθησαν πολύ άνθρωποι, μεταξύ αυτών και αρκετοί νέοι οικογενειάρχες το θέμα της ομιλίας ήταν: «Τρεις ευτυχισμένες μητέρες». Ομιλητής ήταν ο κος Νικόλαος Βούλγαρης Θεολόγος – Συγγραφέας. 
Η επόμενη ομιλία της σχολής γονέων θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου 2012 από τον κ. Παντελεήμωνα Λεονάρδο Θεολόγο – Ιατρό με θέμα: «Σχέση γονέων και εφήβων». 


Η Πνευματική ωφέλεια της σχολής γονέων είναι πολύ μεγάλη για το λόγο αυτό θα πρέπει πάντοτε να δίνουμε το παρόν στις Ομιλίες αυτές.

Από http://agiosathanasioskatounas.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου