17 Ιανουαρίου 2012

Άλλαξε η εικόνα του Κλειστού Γυμναστηρίου Βόνιτσας

Πριν μερικούς μήνες είχα αναφερθεί στα τεράστια προβλήματα που εμφάνιζε το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Βόνιτσας ή καλύτερα το Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας. Πραγματικά η κατάσταση που επικρατούσε τότε ήταν απελπιστική. 

Το παρκέ του γηπέδου είχε τρύπες, οι σοβάδες στα αποδυτήρια και στον περιβάλλοντα χώρο είχαν πέσει, η οροφή έμπαζε νερά με αποτέλεσμα να έχει σαπίσει μέρος του παρκέ, ακόμη και πεθαμένα πουλιά βρίσκονταν μέσα στο γήπεδο, ένα γήπεδο το οποίο είχε παραδοθεί στον τότε Δήμο Ανακτορίου το έτος 2000 και από τότε δεν είχε γίνει τίποτα έτσι ώστε να βελτιωθεί η εικόνα του. 
Έπρεπε να περάσουν λοιπόν 11 ολόκληρα χρόνια για να γίνουν επιτέλους οι απαραίτητες εργασίες στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας, έτσι ώστε αυτό να παρουσιάζει τουλάχιστον μία αξιοπρεπή εικόνα, δηλαδή την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα μετά τις …επεμβάσεις που έγιναν από την Δημοτική Αρχή. 
Πιο συγκεκριμένα στο Δ.Α.Κ. της Βόνιτσας το οποίο πλέον αποτελεί ένα στολίδι για την πόλη μας, έγιναν οι ακόλουθες εργασίες. 
1. Καθαιρέσεις και επιχρίσματα (σοβατίσματα) εξωτερικά και εσωτερικά του γηπέδου. 
2. Συντήρηση του παρκέ (βάψιμο και διαγραμμίσεις). 
3. Κατασκευή νέων υδρορροών στην οροφή του γηπέδου. 
4. Βάψιμο αποδυτηρίων. 
5. Συντήρηση και βάψιμο χώρου γυμναστηρίου όπου και τοποθετήθηκαν νέα όργανα γυμναστικής καθώς και μοκέτα για όσο το δυνατόν καλύτερη θέρμανσή του. Να σημειωθεί εδώ πως πλέον το γυμναστήριο χρησιμοποιεί και ο πανελληνιονίκης πρωταθλητής της Άρσης Βαρών σε πάγκο, Δημήτριος Μπακοχρήστος. 
6. Συντήρηση εξωτερικής περίφραξης. 
7. Αντικατάσταση καθισμάτων εξέδρας. 
8. Αντικατάσταση φωτιστικών ασφαλείας αποδυτηρίων. 
9. Αντικατάσταση υδραυλικών εγκαταστάσεων. 
Κλείνοντας θα ήθελα να απονείμω τα εύσημα μου στον άνθρωπο ο οποίος έτρεχε όλο τον τελευταίο καιρό σε συνεργασία με τον Δήμαρχο κύριο Νικόλαο Σολδάτο, τους Αντιδήμαρχους Μιχάλη Γούδα, Ευθύμιο Φερεντίνο και τον πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης κύριο Αθανάσιο Κασόλα για να υλοποιηθούν τα συγκεκριμένα έργα. Αναφέρομαι στον κύριο Δημήτριο Δημάκα, μέλος του συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτιου Βόνιτσας και υπεύθυνο για θέματα αθλητισμού. 
Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: 
«Στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που διανύουμε, η Δημοτική αρχή προχώρησε στην ανακαίνιση του γηπέδου που αποτελεί στολίδι σε όλη τη Δυτική Ελλάδα, του κλειστού Γυμναστηρίου Βόνιτσας. 
Το Δ.Σ. του Α.Ο.Βόνιτσας θέλει και από τη θέση αυτή να ευχαριστήσει και να επαινέσει ταυτόχρονα, πρώτα το Δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας κ. Νίκο Σολδάτο τους αντιδημάρχους Φερεντίνο Θύμιο, Γούδα Μιχάλη, Κομποτιάτη Πάνο, τον πρόεδρο του Νομικού προσώπου κ. Κασόλα Θανάση για την έμπρακτη στήριξή τους στην ομάδα και το άθλημα που έχει δώσει χαρές στην τοπική κοινωνία και επιτελεί μεγάλο έργο μέσα σε αυτή. Επίσης ξεχωριστά ευχαριστούμε το Δημήτρη Δημάκα μέλος του Νομικού προσώπου του Δήμου που «τρέχει» και φροντίζει για το κλειστό και την ομάδα μας. Η συμβολή του στο τελικό αποτέλεσμα είναι τεράστια».

ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΑΠΟ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου