15 Οκτωβρίου 2014

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΑΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ - ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ 3-1

Συναρπαστικός αγώνας ποδοσφαίρου σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Γήπεδο Παλαίρου για το Κύπελλο της ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας με αντίπαλες τις ομάδες του ΑΟ Παλαίρου και του ΑΟ Αγίου Πέτρου. Νίκη με σκορ 3-1 και πρόκτιση στους 8 του Κυπέλλου για τον ΑΟ Παλαίρου.
Έγινε ένα δυνατό ποδοσφαιρικό ματς και από τις δύο ομάδες με την ομάδα του ΑΟ Παλαίρου να στέκεται καλλίτερα στον αγωνιστικό χώρο και κερδίζοντας τις προσωπικές μονομαχίες στο χώρου του κέντρου κατάφερε την επικράτησή της.
Το πρώτο ημίχρονο έληξε με σκορ 1-0 υπέρ της Παλαίρου έπειτα από όμορφο συνδυασμό των παικτών της και τελικό πλασέ από τον Λίτο Αλέξανδρο (Τζιμπρίλ) στο 35'ο λεπτό περίπου. Απίστευτες ευκαιρίες αλλά χωρίς το αίσιο τελείωμα είχε για την Πάλαιρο ο Ζέλος Χρήστος πριν την επίτευξη του πρώτου τέρματος της Παλαίρου. Η ομάδα του Αγίου Πέτρου είχε τις ευκαιρίες της στο πρώτο ημίχρονο αλλά χωρίς τα επιθυμητά αποτελέσματα.
 Στο δεύτερο ημίχρονο η Πάλαιρος συνέχισε στο ίδιο τέμπο, αλλά οι παίκτες του Αγίου Πέτρου αντιστέκονταν σθεναρά προσπαθώντας κυρίως με αντεπιθέσεις. Η Πάλαιρος κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ με κοντινό πλασέ σε κενή εστία με τον Τσακάλη Γεράσιμο. Στη συνέχεια ο ομάδα των φιλοξενούμενων έδειξε σημάδια ανάκαμψης και με δυνατό παιχνίδι άρχισε να απειλεί τους γηπεδούχους και όταν αποβλήθηκε παίκτης της Παλαίρου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κατάφερε να πετύχει το 2-1 στο 80'ο λεπτό με δυνατό σουτ και λάθος διώξιμο του Κουνάβη Στάθη (η μπάλα κατέληξε στα δύχτια).
Ακολούθησε και πάλι δυνατό ποδόσφαιρο από τις δύο ομάδες  και λίγο έλλειξε στο 85'ο λεπτό να έρθει η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους με σουτ που κατέληξε μόλις άουτ. Η χρήση αλλαγή όμως για την Πάλαιρο, Κατσιλιανός Δημήτρης (Μπορέλι), στο 90'ο λεπτό με καταπληκτική ατομική ενέργεια και κοντινό σουτ έφερε τη λύτρωση για την Πάλαιρο (3-1).

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου