14 Οκτωβρίου 2014

Επιστημονικό σεμινάριο για τις Μαθησιακές Δυσκολίες

Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου διοργανώνει το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014 στα Ιωάννινα επιστημονικό σεμινάριο με θέμα τις Μαθησιακές Δυσκολίες. Η εκπαιδευτική δράση, που θα διεξαχθεί στην Αίθουσα "Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος" της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας, θα ολοκληρωθεί με την διεξαγωγή ομάδας εργασίας με την ανάλυση των Τεχνικών, της Διαχείρισης και της Παρέμβασης στις Μαθησιακές Δυσκολίες.

Εισηγήτριες του σεμιναρίου θα είναι η εκπαιδευτική ψυχολόγος και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Δυσλεξίας Ελένη Λιβανίου, PhD και η λογοθεραπεύτρια Δήμητρα Ιωάννου, PhD, εξειδικευμένη στις Δυσκολίες Γραπτού Λόγου.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς, φοιτητές Λογοθεραπείας, Παιδαγωγικών και άλλων Σχολών και σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Η προεγγραφή για την παρακολούθηση του επιστημονικού σεμιναρίου είναι απαραίτητη και αυτή μπορεί να γίνει καθημερινά στο Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου (Κερκύρας 5, Ιωάννινα), τηλεφωνικά στο 6986180630 ή με
email στο diepistimoniko.edu@gmail.com.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο diepistimoniko-seminars.blogspot.gr και στο www.facebook.com/Diepistimoniko.gr


ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΠΕΙΡΟΥ
Κερκύρας 5 - ΤΚ: 453 32 - Ιωάννινα
Τηλέφωνα: 2651067320 & 6986180630
email: diepistimoniko.edu@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου