19 Δεκεμβρίου 2011

Ισοπαλία 3-3 για την ανδρών του Α.Ο. Παλαίρου εντός έδρας με τον Κεραυνό Μυρτιάς σε έναν συγκλονιστικό αγώνα (18-12-2011)

Ένα συναρπαστικό αγώνα παρακολούθησαν όσοι παραβρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Παλαίρου. Η ομάδα μας φιλοξένησε την ομάδα του Κεραυνού Μυρτιάς για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας του Β' ομίλου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. 





Ο προπονητής της ομάδας μας παρέταξε και πάλι μια νεανική ομάδα στο γήπεδο, η οποία μπήκε δυνατά στο παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά και μάλιστα κατάφερε μόλις στο 8ο λεπτό να προηγηθεί στο σκορ με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στη δεξιά γωνία του τέρματος της Μυρτιάς. Ακολούθησε ένα περίπου ακόμη 15λεπτο με υπεροχή της Παλαίρου ωστόσο δεν καρποφόρησε από πλευράς τερμάτων. 





Στη συνέχεια ο Κεραυνός Μυρτιάς ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 28ο λεπτό κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 το σκορ με δεύτερη κοντινή κεφαλιά, μιας και την πρώτη απέκρουσε ο τερματοφύλακας Κουτσογιώργος της Παλαίρου αλλά δεν κατάφερε να τη διώξει μακριά. Η ομάδα της Μυρτιάς ανεβάζοντας απόδοση ευτύχισε να προηγηθεί στο σκορ στο 37ο λεπτό με κοντινό πλασέ μετά από ολιγωρία της άμυνάς μας. Οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ ημιχρόνου. 





Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Παλαίρου μπήκε ξανά δυνατά στο παιχνίδι και έδειξε να κυριαρχεί κατορθώνοντας στο 58ο λεπτό να ισοφαρίσει σε 2-2 με διπλό σουτ του Κολοβού Α., αφού στο πρώτο απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας αλλά δεν κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα. Ακολούθησε δυνατό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες με την μπάλα να πηγαινοέρχεται στις αντίπαλες εστίες. Στο 73ο λεπτό η ομάδα της Παλαίρου με ωραίο συνδυασμό βγάζει στο ύψος της μεγάλης περιοχής της Μυρτιάς τον Κολοβό Α. ο οποίος με περίτεχνη ενέργεια αποφεύγει τους αμυντικούς και με πλασέ στη γωνία γράφει το 3-2 μέσα σε αποθέωση. 





Στο 82ο λεπτό η Μυρτιά πιέζει για την ισοφάριση στην περιοχή μας και ο διαιτητής δείχνει πέναλτι σε μαρκάρισμα παίκτη της το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα από τους παίκτες της Παλαίρου. Εύστοχο κτύπημα και η ισοφάριση για τον Κεραυνό 3-3. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης η Πάλαιρος πιέζει συνεχώς για να πετύχει τη νίκη και χάνει κλασικές ευκαιρίες για γκολ (3 φορές). Μάλιστα σε μία απ' αυτές από στημένη φάση η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα από κεφαλιά του Πανταζή Α. αλλά ο διαιτητής της συνάντησης υπέδειξε επιθετικό φάουλ στον παίκτη της Παλαίρου μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες και αποδοκιμασίες. 





Συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων για το ωραία θέμα που μας πρόσφεραν.
Διαιτητές της Συνάντησης: κ. Καλύβας Κων/νος, Λύτρας Κων/νος και Ζαβιτσάνος Ι.
Νοσηλευτής αγώνα: Κακαρέλιας Γ. 

Συνθέσεις 
Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ 
Κουτσογιώργος Δ., Μπουρδούβαλης Β., Γαρίδας Ι., Στραβοκέφαλος Κ. (Πανταζής Α.), Ζουμής Γ., Τσέλιος Γ., Τσακάλης Σ. (Τσέλιος Δ.), Ζέλος Χ. (Λίτος Α.), Παπαζώης Α., Ψυχογιός, Κολοβός Α. 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΥΡΤΙΑΣ 
Αγορόπουλος Ι., Μπουρλιάσκος Β., Κακούρης Χ., Μπλέτσας Π., Τρύλας Γ. (Πατσούρας), Βλάχος Β., Ζωγάνος Ν., Προύτζος Γ., Μαμούρης Κ.(Βασιλείου), Παπαθανασόπουλος Ι., Μαλλουζάνης Χ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου